Nota de premsa

Melilla també gaudeix de la màgia del Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Plaza 3x3 CaixaBank a Melilla

110 equips, 450 jugadors i jugadores, 200 partits i més de 2.000 visitants: l'emblemàtica Plaza de España de Melilla ha estat aquest dissabte l'escenari de la segona jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que ha comptat amb la celebrada presència de l'Ambaixador FEB Fernando Romay i la visita de les màximes autoritats de la Ciutat Autònoma, encapçalades pel seu president, Juan José Imbroda. La pròxima parada del circuit se celebrarà el dissabte 18 de maig a Logronyo

La segona jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que s'ha celebrat aquest dissabte a l'emblemàtica Plaza de España de Melilla, ha estat una altra gran festa del bàsquet al carrer, en la qual han participat 110 equips i gairebé 450 jugadors i jugadores, ha comptat amb la presència de l'Ambaixador FEB Fernando Romay i ha rebut més de 2.000 visitants, entre els quals s'han comptat les màximes autoritats de la Ciutat Autònoma, encapçalades pel seu president, Juan José Imbroda.

La jornada, que com sempre ha estat oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 10.00 del matí i al migdia, de la mà de Romay, s'han celebrat diversos concursos en el qual han participat nombrosos nens i nenes. Les ja familiars pistes CaixaBank i Univers Dona han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter festiu, de diversió i participació.

Aquesta segona parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 organitzat per la FEB ha comptat amb la col·laboració del Govern de la Ciutat Autònoma, així com de la Federació De Melilla de Bàsquet, i un equip de 30 voluntaris del programa de Voluntaris FEB-CaixaBank, que han atès a participants i visitants. La jornada ha conclòs cap a les 18.00, amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories.

El Plaza 3x3 CaixaBank, la pròxima parada de la qual es viurà a Logronyo el dissabte 18 de maig, es pot seguir a tots els seus detalls a través de la pàgina http://www.feb.es/plaza3x3.

Juan José Imbroda: "És molt bonic"

El president de la Ciutat Autònoma de Melilla, Juan José Imbroda, ha visitat la Plaza de España i ha assegurat que "és molt bonic venir a aquesta Plaza de España un dissabte al matí i veure tants nens i nenes jugant a bàsquet, pares, mares, avis... El meu agraïment a la Federació Espanyola i al seu president Jorge Garbajosa, a CaixaBank i a la Federació De Melilla. Melilla és una potència en bàsquet des de la base, i esperem que ho siguin encara més gràcies a tots vosaltres".

Eduardo González: "Un orgull viure aquesta festa a Melilla"

Per al director d'oficines de CaixaBank a Melilla, Eduardo González, "és un orgull que CaixaBank, com a entitat compromesa amb el bàsquet, hagi facilitat que la gent de Melilla pugui viure aquesta festa de l'esport, amb el qual compartim valors humans i estratègics. Com a patrocinadors d'aquest circuit, és un honor albergar a la nostra ciutat el campionat més gran de bàsquet 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya".

Antonio Miranda: "Una gran jornada"

El conseller de Joventut, Educació i Esports de Melilla, Antonio Miranda, ha valorat "que Melilla sigui una de les úniques 11 ciutats espanyoles a acollir aquest any aquest esdeveniment tan important, per la qual cosa donem les gràcies a la Federació Espanyola de Bàsquet, a CaixaBank i a la Federació De Melilla per fer possible aquesta gran jornada".

Almansa: "Gràcies a tots"

També el president de la Federació De Melilla de Bàsquet, Javier Almansa, ha agraït "a la FEB i a CaixaBank el seu suport a la ciutat de Melilla, i el compromís del govern de la ciutat. Entre tots hem fet possible que els nostres xavals gaudeixin d'una jornada de festa i bàsquet, i gràcies també als pares que els han acompanyat. Gràcies a tots".

Romay: "Caldrà tornar"

L'Ambaixador FEB Fernando Romay ha destacat "l'esperit d'esport i bàsquet que es respira sempre a Melilla i que avui hem viscut amb el Plaza 3x3 CaixaBank. Veure la Plaza de España plena de nens i nenes, pares i mares, amics i amigues, compartint una jornada de festa al carrer, ha estat fantàstic. Caldrà tornar a Melilla".

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit des de fa set anys, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el circuit més gran de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES