Nota de premsa

María Jesús Catalá, nova Directora Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La nova Directora Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá

• El fins ara màxim responsable de la Direcció Territorial, Rafael Herrador, dirigirà la Direcció Territorial de Madrid.

María Jesús Catalá ha estat nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, en substitució de Rafael Herrador, qui dirigirà a partir d'ara la Direcció Territorial de Madrid.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, María Jesús Catalá gestionarà l'activitat de les 464 oficines situades a Sevilla, Cadis i Huelva, a més dels més d'1.660.000 clients que l'entitat té distribuïts en aquesta part de la Comunitat Autònoma.

María Jesús Catalá, que fins ara era directora territorial a Castella-la Manxa i Extremadura, és diplomada en Graduat Social, màster en Direcció Financera a la Universitat Pompeu Fabra i PDG a l’IESE. Es va incorporar a CaixaBank el 2008 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva tasca com a directora de centre d'empreses i delegada general d'empreses a la territorial Catalunya.

Per la seva banda, Rafael Herrador, que fins ara era director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, és llicenciat en Dret i màster en Direcció i gestió Bancària per l’IADE. Al llarg de la seva trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat en diverses entitats com a Central Hispano, Banco Santander Central Hispano i Sabadell, on va liderar la Direcció Territorial d'Empreses per a Andalusia, Canàries i Extremadura, abans d'incorporar-se a CaixaBank.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.176 oficines, la major xarxa comercial de la península.

 

NOTÍCIES RELACIONADES