Nota de premsa

Marc Benhamou Gallego, nou director territorial de CaixaBank a Galicia i Castella i Lleó

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

Marc Benhamou Gallego ha sigut nomenat nou director territorial de CaixaBank a Galícia i Castella i Lleó.

El Comité de Direcció de CaixaBank ha decidit reagrupar l'actual Territorial Galícia i la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó en una nova Territorial que respondrà al nom de Direcció Territorial Nord-oest, amb l'objectiu de reforçar el servei als clients, així com millorar l'eficiència dels recursos.

Com a nou màxim responsable d'aquesta Direcció Territorial, Marc Benhamou gestionarà l'activitat de les 342 oficines i més de 945.000 clients que té l'entitat en aquestes dues comunitats.

Marc Benhamou, nascut a Vigo, que fins ara era director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de la Corunya i ha cursat el Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) per IESE. Es va incorporar a CaixaBank en 2001 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a delegat general i, posteriorment, com a director territorial.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar té la xarxa comercial més important de la península, amb prop de 5.000 oficines i el lideratge en innovació. A més disposa de la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions).

 

NOTÍCIES RELACIONADES