Nota de premsa

L'oficina Store Santa Cruz Centro de CaixaBank va acollir la xerrada “Trencant barreres”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Xerrada “Trencant barreres” a l’oficina Store Santa Cruz Centro de CaixaBank

L'oficina Store Santa Cruz Centro organitza conferències i tallers amb clients sobre continguts de valor

L'oficina Store Santa Cruz Centro de CaixaBank va acollir dimarts passat, 14 de novembre, la xerrada “Trencant barreres”. La trobada es va celebrar a les 18:30 hores a l'oficina situada a la Plaça del Patriotisme, 1, a Santa Cruz de Tenerife. En aquesta xerrada, i a través d'un format pràctic i participatiu, es van oferir les claus principals per al desenvolupament professional de les dones davant una societat que ofereix un entorn cada vegada més complex i, per això, la transmissió d'uns valors familiars sòlids són fonamentals per dotar de seguretat i autoestima a les nenes. La dona té un paper fonamental per al desenvolupament conductual dels individus, tant homes com dones, i la seva importància resideix no només en el seu rol com a mare, sinó també en el seu paper com a educadora. No en va, el 85% dels professionals de primària són dones. Comptem amb la Montse Escobar, directora de comunicació d'Ideas Agitadas, professora de l’ESIC i conferenciant, qui va abordar els desafiaments de la dona d'avui i del demà.

Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme a les oficines Store de l'entitat. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartides per experts de primer nivell i obertes al públic de manera gratuïta. El format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com a una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació detallada està accessible a la web de DialogA (https://dialoga.lacaixa.es/listado), on els propis clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s'apuntin.

Oficines Store, innovació i qualitat de servei

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats capdavanteres en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d’imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.

 

NOTÍCIES RELACIONADES