Nota de premsa

L’oficina Store Avingudes acull una xerrada de coaching familiar per a dones directives

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
L’oficina Store Avingudes acull una xerrada de coaching familiar per a dones directives

• CaixaBank ha llançat el programa Wengage, amb accions externes i internes, per fomentar el compromís amb la diversitat i la igualtat de gènere

• Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme a les oficines Store de l'entitat, i ofereixen tallers i conferències d'interès, impartides per experts de primer nivell.

L'oficina Store Avingudes va acollir dilluns la xerrada de coaching “Mare i professional: el millor dels dos mons” per donar pautes de com equilibrar el repte de ser mare i professional alhora. La trobada va ser presidida per María Alsina, directora territorial de CaixaBank a Balears, i va comptar amb l'assistència de més de 100 clientes, professionals i directives. La ponència va ser impartida per Claudia Bruna, coach familiar i autora de la guia de coaching per a pares “Descobrint a Matías”.

Aquest taller interactiu tenia com a finalitat mostrar a les dones directives com potenciar el millor de si mateixes, com a mares i com a professionals, a través d'idees i eines fàcils d'implementar per millorar la connexió amb els fills per generar espais de qualitat, com tenir una comunicació i actitud molt més positives, com gestionar millor l'estrès a casa i com gaudir més del temps del qual es disposa.

Aquesta sessió s'emmarca dins el programa Wengage, dedicat al foment de la diversitat de gènere en el marc del model de banca de l'entitat, socialment responsable, compromesa amb l'entorn, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i del conjunt de la societat. També formen part de la iniciativa DialogA una sèrie de xerrades i tallers d'interès impartides per experts de primer nivell amb les quals CaixaBank té l'objectiu de reforçar l'experiència, proximitat i transparència en la relació amb els seus clients.

CaixaBank, compromesa amb la diversitat

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és una de les entitats pioneres en la gestió de la diversitat a Espanya, amb un equip especialitzat que coordina projectes transversals per a tota l'organització amb múltiples dimensions: diversitat cultural, diversitat de gènere, diversitat funcional i diversitat generacional. CaixaBank entén la diversitat com un factor que enriqueix l'activitat i la cooperació i, per tant, ho fomenta en els seus diversos àmbits.

Igualment, CaixaBank està fermament compromesa amb la no discriminació per raó de gènere ni de cap altra condició personal en els processos de selecció, en les promocions, en el desenvolupament professional i en la política de compensació i de retribucions a les persones que treballen a l'entitat.

Per desenvolupar aquest compromís, CaixaBank compta amb un comitè de Diversitat, integrat per directius membres del comitè de direcció i pels líders dels projectes, que supervisa l'estratègia i els resultats obtinguts.

CaixaBank compta amb un Pla d'Igualtat per contribuir a la igualtat efectiva entre homes i dones. Entre les accions del pla, destaca la creació de la figura de l'Agent d'Igualtat, repartits en les Direccions Territorials de tota Espanya per assegurar i coordinar la implantació dels diferents projectes a les seves direccions territorials.

Així mateix, l'entitat està adherida a diverses iniciatives per impulsar la igualtat de gènere, com la iniciativa Women’s Empowerment Principles, impulsada per Nacions Unides; l'Acord Voluntari “Més dones, millors empreses” amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per a una major representativitat de la dona en posicions directives; el Charter de la Diversitat, per fomentar la igualtat d'oportunitats i les mesures antidiscriminatòries; i l'Observatori Generació i Talent, amb l'objectiu de promoure la gestió de la diversitat generacional.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES