Nota de premsa

L’oficina Carlos III de CaixaBank acull una xerrada i entrenament per a aficionats al running de la mà del medallista espanyol Reyes Estévez

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Reyes Estévez durant la sessió teòrica sobre la iniciació al running a l'oficina Carlos III de CaixaBank a Pamplona

• Reyes Estévez ha ofert una sessió teòrica amb consells sobre la iniciació al running i, posteriorment, ha realitzat un entrenament amb mig centenar d'atletes populars pels carrers del Casc Antic i la Vuelta del Castillo de Pamplona.

• CaixaBank manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional, com és la Mitja Marató de Pamplona, amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'oficina Store Carlos III de CaixaBank a Pamplona ha acollit una xerrada i entrenament per a aficionats al running de la mà del medallista espanyol, Reyes Estévez. Estévez, medallista mundial de bronze en la prova de 1.500 metres a Atenes (1997) i Sevilla (1999), ha impartit una sessió teòrica sobre la iniciació al running i ha aconsellat a més de mig centenar de corredors aficionats sobre les qüestions més determinants a l'hora d'acabar amb èxit una cursa.

La xerrada s'ha emmarcat en la celebració de la Mitja Marató de Pamplona que tindrà lloc aquest proper diumenge i que molts dels assistents a la ponència tenen previst córrer. Després de la xerrada en la qual els assistents han pogut compartir amb el medallista les seves inquietuds i dubtes, els runners han realitzat un entrenament de 60 minuts, dirigit per Reyes. El grup, format per mig centenar de corredors, ha realitzat un recorregut pels carrers del Casc Antic de Pamplona fins a arribar a la Vuelta del Castillo, on han realitzat exercicis tècnics i estiraments amb l'objectiu de dotar de major qualitat l'entrenament millorant la tècnica de carrera.

La presència de l’exatleta barceloní es produeix en el marc de les xerrades DialogA que acullen les oficines Store de CaixaBank. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartits per experts de primer nivell i oberts al públic de manera gratuïta. El format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Una aposta decidida pel patrocini de les curses populars a Espanya

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat patrocina, en l'actualitat, 36 curses populars a Espanya, entre les quals destaca la Marató de Barcelona. Respecte a Navarra, CaixaBank patrocina per sisè any consecutiu la Mitja Marató de Pamplona, que aquest diumenge 13 de maig celebra la seva edició número 37 en una prova que, a més, té caràcter de Campeonato Navarro de la distància. L'entitat ofereix als seus clients un descompte del 20% en les inscripcions fins a un màxim de 200 corredors.

Així mateix, CaixaBank és el patrocinador principal d'altres curses emblemàtiques que se celebren a Navarra com la Sant Silvestre de Pamplona, Tudela i Estella; la Cursa de les Dones i la Cursa de les Muralles, ambdues a Pamplona o les proves emmarcades en el recorregut del Camí de Santiago per la Comunitat Foral, com la Roncesvalles-Zubiri o la Zubiri-Pamplona.

D'altra banda, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d'11.000 empleats. Aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank i, actualment, compten amb un entrenador personal com és Reyes Estévez que, actualment, és un mite espanyol de l'atletisme.

 

NOTÍCIES RELACIONADES