Nota de premsa

L'oficina A Santa Cruz de CaixaBank acull la xerrada “Gestió de l'estrès mitjançant l'esport”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

L'oficina A Santa Cruz organitza conferències i tallers amb clients sobre continguts de valor

L'oficina A Santa Cruz de CaixaBank acollirà el dijous, 11 de maig, la xerrada “Gestió de l'estrès mitjançant l'esport”, impartida per Fernando Orpinell, professional de la salut, personal trainer, conferenciant i escriptor. La trobada serà a les 18:30 hores en l'oficina situada a la Plaça del Patriotisme 1, a Santa Cruz de Tenerife. A la sessió es parlarà, entre altres temes, de l'estrès en el qual vivim a causa de les presses, de l'excés d'estímuls i de compromisos, i que és la causa de molts dels nostres mals mentals, físics i socials. Un estrès que es deu a una alteració en la segregació de certes hormones i neurotransmisors i que, amb una mica de constància, podem arribar a controlar.

Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme en les oficines A i en algunes oficines Store de l'entitat. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartides per experts de primer nivell i obertes al públic de manera gratuïta. El format permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es concep com una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall està accessible a la web de Dialoga (https://dialoga.lacaixa.es/listado), on els propis clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s'apuntin.

Oficines A i Store, innovació i qualitat de servei

CaixaBank està estenent per tot el territori espanyol els seus nous models d'oficines A i Store, que pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i busquen millorar l'experiència de compra del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira a més a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

En aquest nou model d'oficina es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanyarà i ajudarà al client en l'ús de caixers d'última generació situats a l'oficina i en els dispositius amb accés a Línia Oberta per a, d'aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions que requereixin assessorament.

De fet, les oficines A i Store van ser guardonades amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey, per part de l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme va valorar que en aquestes oficines els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social que té CaixaBank, a través de l'atenció en un espai innovador sense barreres físiques entre clients i empleats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES