Nota de premsa

L’oficina A Pintor Fortuny de Reus acull la xerrada “Dormir bé, sentir-se millor”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L’oficina A Pintor Fortuny organitza conferències i tallers amb clients sobre continguts de valor.

L’oficina A Pintor Fortuny de CaixaBank va acollir ahir, 31 de maig, la xerrada “Dormir bé, sentir-se millor”. La trobada va tenir lloc a les 18,30h a l’oficina ubicada a la Plaça Pintor Fortuny, 1 de Reus. A la sessió es va posar en valor hàbits per a conciliar la son i despertar-se amb un somriure. Un bon somni reparador és imprescindible per sentir-se bé al llarg de tot el dia. El resultat és poder gaudir del benestar i la qualitat de vida que un bon descans ens proporciona. Dormir bé no té per que suposar un problema, i en aquesta xerrada es va oferir la informació necessària sobre els hàbits més adequats per aconseguir-ho.

Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme en les oficines A i en algunes oficines Store de l'entitat. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartides per experts de primer nivell.

Les xerrades estan obertes al públic de manera gratuïta, i el format permet la interacció entre els clients i els ponents, donat que són concebudes com a una proposta on els assistents tenen la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall està accessible al web de Dialoga (https://dialoga.lacaixa.es/listado), on els propis clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s’apuntin.

Oficines A i Store, innovació i qualitat de servei

CaixaBank està estenent per tot el territori espanyol els seus nous models d'oficines A i Store, que pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i busquen millorar l'experiència de compra del client dins de l'oficina. CaixaBank aspira a més a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

En aquest nou model d'oficina es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanyarà i ajudarà al client en l'ús de caixers d'última generació situats a l'oficina i en els dispositius amb accés a la Línia Oberta per a, d'aquesta forma, centrar-se en la gestió de les operacions que requereixin assessorament.

De fet, les oficines A i Store van ser guardonades amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey, per part de l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme va valorar que en aquestes oficines els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social que té CaixaBank, a través de l'atenció en un espai innovador sense barreres físiques entre clients i empleats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES