Nota de premsa

L’Obra Social “la Caixa” i la FEDDF conviden a un grup de joves amb discapacitat al partit de la semifinal de la Selecció Espanyola Masculina de Bàsquet en Cadira de Rodes 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La Selecció Espanyola Masculina de Bàsquet en Cadira de Rodes amb el grup de joves amb discapacitat convidats i els voluntaris de “la Caixa”

Una trentena de joves canaris amb discapacitat pertanyents a les associacions Amisur i Prominsur, acompanyats per Voluntaris de “la Caixa”, van ser convidats a presenciar el partit de la semifinal de bàsquet juntament amb els jugadors de la Selecció Espanyola Masculina de BSR.

El Campionat Europeu de Bàsquet en Cadira de Rodes finalitza avui; la FEDDF, CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa”, patrocinadors principals de la competició, han volgut acostar als joves més vulnerables la màgia de l'esdeveniment.

Una trentena de joves canaris amb discapacitat, pertanyents a les associacions d’Amisur (Associació de Persones amb Discapacitat del Sud) i Prominsur (Associació Prominusvàlids del Sud), acompanyats pels Voluntaris de “la Caixa”, van ser convidats ahir a protagonitzar la semifinal de bàsquet entre Espanya i Polònia, on la Selecció Espanyola Masculina de BSR va vèncer a la selecció polonesa.

Avui finalitza el Campionat Europeu de Bàsquet en Cadira de Rodes a Tenerife Sud. La FEDDF, CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa”, Patrocinadors Principals de la competició, han volgut acostar als joves més vulnerables la màgia de l'esdeveniment.

Aquesta meravellosa experiència s'ha celebrat al Pavelló de Las Torres a Adeje, on els joves, acompanyats per una vintena de Voluntaris de “la Caixa”, han pogut viure aquesta experiència única des de la graderia animant a la Selecció Espanyola fins a l'últim minut de joc i després al parquet felicitant als jugadors per guanyar el partit.

La competició europea l'han disputat 12 Seleccions Masculines i 6 Seleccions Femenines del 21 al 30 de juny a Adeje (Tenerife Sud).

Obra Social: 510 milions de pressupost

El compromís de l'Obra Social ”la Caixa” amb les necessitats de la societat en la qual desenvolupa la seva activitat financera i amb el benestar de les persones, un dels seus trets més definitoris des del seu naixement el 1904, segueix més vigent que mai. L'entitat treballa amb un objectiu ineludible: contribuir a la construcció d'una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més les necessiten.

D'acord amb aquests principis i objectius, l'entitat manté aquest 2017 la mateixa voluntat de consolidar i intensificar la tasca de l'Obra Social. Això es tradueix en un augment del seu pressupost fins a aconseguir els 510 milions d'euros, vers els 500 dels nou anys anteriors. Globalment, la Fundació Bancària ”la Caixa” ha impulsat el 2016 prop de 50.000 iniciatives, de les quals s'han beneficiat més de 10,5 milions de persones.

La inversió es focalitza prioritàriament en el desenvolupament de programes socials amb vocació transformadora. La lluita contra la pobresa infantil, el foment de l'ocupació entre col·lectius vulnerables, l'envelliment actiu i saludable de les persones majors i l'atenció a malalts avançats segueixen sent les línies prioritàries de treball. L'aposta per la recerca i el coneixement, així com el suport a la cultura, són també senyals d'identitat de la institució.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES