Nota de premsa

L’IESE i CaixaBank llancen un programa de formació a directius i propietaris de microempreses per impulsar el creixement dels seus negocis

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• El Programa de Formació per a Empresaris de Microempreses té com a objectiu ajudar a directius i propietaris a enfortir els seus negocis i contribuir, d'una manera més directa i positiva, al creixement de l'economia.

• La formació abastarà des de l'anàlisi econòmica financera per a la presa de decisions fins a la gestió eficient de les operacions de negoci, el lideratge i la gestió de persones o la iniciativa emprenedora.

• El programa, impulsat pel IESE i CaixaBank i emmarcat en un conveni de l'entitat financera amb FUNCAS per promoure l'educació financera, va dirigit a directius amb una sòlida trajectòria professional a les companyies més competitives.

L’IESE i CaixaBank llancen el Programa de Formació per a Empresaris de Microempreses (FEM), el qual té com a objectiu proveir els participants d'una sòlida base de coneixements empresarials i financers que els permeti fer créixer els seus negocis i contribuir al desenvolupament de l'economia. Amb aquesta iniciativa, l'escola de negocis que forma a directius des de 1958, continua la seva aposta pel desenvolupament de líders que tinguin un impacte positiu i durador en les persones, les empreses i la societat.

El programa està dissenyat per a microempreses d'entre 3 i 10 treballadors, constituïdes fa tres anys o més, així com microempreses en vies d'expansió fora del seu àmbit a través de nous models de negoci, nous productes o la conquesta de noves regions. Els assistents, directius i propietaris amb una sòlida trajectòria professional, clients de CaixaBank, rebran les eines necessàries per impulsar els seus negocis i afermar el seu lideratge al servei de les seves empreses i de la societat. Així, el programa inclou des d'educació financera per a la presa de decisions fins a la gestió eficient de les operacions, el lideratge i la gestió de persones, o la iniciativa emprenedora. A més, aquesta formació els permetrà augmentar la seva xarxa de contactes amb altres directius amb els quals comparteixen reptes i desafiaments.

Una de les prioritats del pla director de Banca Socialment Responsable de CaixaBank és l'educació financera i el suport a la divulgació del coneixement sobre la gestió de l'economia. Un exemple d'aquest compromís és el recent conveni signat amb la Fundació de les Caixes d'Estalvi (Funcas), gràcies al qual el banc promourà nous projectes de formació financera dirigits a tota la societat, basats en nous continguts educatius pensats especialment per a joves, emprenedors, col·lectius vulnerables i persones amb discapacitat. Precisament en aquest marc, i en conveni amb l’IESE, es promou aquesta formació per a directius i propietaris de microempreses. En virtut d'aquesta iniciativa, CaixaBank i l’IESE assumeixen part del cost del programa, sent d'aquesta manera més accessible als alumnes.

El programa serà impartit per professors del Claustre de l’IESE i sota la direcció acadèmica del professor Alberto Fernández Terricabras. La formació comptarà també amb un mentor experimentat que ajudarà els participants a avaluar el seu acompliment i aprendre noves habilitats i comportaments. A més, la metodologia en les disciplines de gestió serà la utilitzada habitualment pel IESE, basada en el “mètode del cas”, que suposa el treball individual previ per part dels participants i posterior discussió, ja a l’IESE, primer en petits grups i més tard en una sessió general dirigida pel professor.

Les sessions tindran lloc tant a Madrid com a Barcelona. Els dies 7, 21 i 28 de Maig i el 4, 11 i 18 de Juny de 2018 s'impartiran al Campus de l’IESE a Madrid. A Barcelona, les sessions seran els propers 18, i 25 de Maig i 1, 8, 15 i 22 de Juny de 2018.

Sobre l’IESE Business School  L’IESE és l'escola de direcció d'empreses de la Universitat de Navarra. Amb campus a Barcelona, Madrid, Munic, Nova York i Sâo Paulo, ofereix formació per a directius a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica. Des de 1958, l’IESE ha format a més de 45.000 empresaris i directius que constitueixen una de les comunitats empresarials més actives del món. La missió de l’IESE és formar a líders que puguin tenir un impacte positiu i durador en les persones, en les empreses i en la societat gràcies a la seva professionalitat, integritat i esperit de servei. Durant els seus gairebé 60 anys d'història ha rebut nombrosos reconeixements a nivell internacional, per la seva tasca docent i investigadora. En els últims tres anys, l’IESE s'ha posicionat com a número 1 del món en programes d’Executive Education, segons el rànquing del Financial Times.

 

NOTÍCIES RELACIONADES