Fotonoticia

Líders polítics i econòmics assisteixen a "The Circle" a Varsòvia, el nou fòrum de debat sobre negocis creat per CaixaBank

Celebrada la primera edició a l'Ambaixada d'Espanya a Varsòvia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Líders polítics i econòmics participen a "The Cercle" a Varsòvia, el nou fòrum de debat sobre negocis creat per CaixaBank

Tadeusz Koscinski, del Ministeri de Desenvolupament; Witold Orlowski, professor d'Econòmiques i anterior Assessor Econòmic per a la presidència de Polònia; i Pablo Conde Díez del Corral, Assessor Econòmic i de Comerç d'Espanya, han estat presents en l'acte.

CaixaBank celebra el desè aniversari de la seva arribada a Polònia mitjançant la posada en marxa de "The Circle", que s'organitzarà de manera regular.

CaixaBank ha organitzat la primera edició de "The Circle" a Varsòvia, un nou fòrum de debat sobre negocis a Polònia. L'acte ha tingut lloc avui a l'ambaixada espanyola a Varsòvia. A l'acte hi han participatde líders polítics i econòmics, com Tadeusz Koscinski, del Ministeri de Desenvolupament; Witold Orlowski, professor d'Econòmiques i anterior Assessor Econòmic per a la presidència de Polònia; i Pablo Comte Díez del Corral, Assessor Econòmic i de Comerç a Espanya, han estat presents en l'esdeveniment.

Directius de CaixaBank també hi han estat presents. El vicepresident de l'entitat, Antoni Massanell, ha comentat: "Estem molt satisfets que els ponents i assistents a "The Circle" hagin acceptat la nostra invitació. El debat d'avui ha evidenciat que hi ha una àmplia agenda de temes econòmics comuns sobre els quals cal parlar. CaixaBank vol estar allà on els nostres clients ens necessiten ".

 

NOTÍCIES RELACIONADES