Nota de premsa

Les noves regles de la banca digital. Transformant el negoci, amb Gonzalo Gortázar

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Les noves regles de la banca digital. Transformant el negoci, amb Gonzalo Gortázar

En el primer capítol de la sèrie Masterclass de CaixaBank en col·laboració amb The Banker, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, analitza els efectes que les noves tecnologies estan tenint en el model de negoci de la banca.

Un dels principals efectes que les noves tecnologies tenen en  el model de negoci de la banca és com afecten a la manera en què els clients interactuen amb ells. A CaixaBank, els clients estan  deixant d'utilitzar de manera principal els canals presencials i cada vegada recorren més als canals online: 5,2 milions de clients utilitzen la plataforma mòbil i 1,5 milions de clients visiten la pàgina web cada dia. A mesura que les operacions bancàries passen a fer-se  cada cop més de manera online- el nombre de transaccions que es fan a través de mòbil creix un 50% a l'any -, els serveis sol·licitats en les oficines són de més valor afegit, com l’assessorament.

La transformació digital afecta a tot el model de negoci de la banca d'una manera molt profunda, des del model de distribució de nous productes a l'aparició de nous jugadors en la banca minorista digital.

Aquesta entrevista és el primer episodi de la sèrie Masterclass amb The Banker “Les noves regles de la banca digital”.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES