Nota de premsa

Les noves regles de la banca digital. Intel·ligència de negoci i banca a distància, amb Cristina Lázaro

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Les noves regles de la banca digital. Sistemes més intel·ligents amb intel·ligència Artificial, amb Cristina Lázaro

En el segon capítol de la sèrie Masterclass de CaixaBank en col·laboració amb The Banker, la directora de CaixaBank Business Intelligence, Cristina Lázaro, analitza com els mons digital i físic es combinen per oferir la millor experiència de client construïda sobre una intel·ligència profunda de negoci.

Segons l'última enquesta multicanal de McKinsey, com a mínim a Espanya, més del 50% dels clients de banca afirma que encara cerca el ‘toc humà’ en el seu assessorament financer.

El 2018, CaixaBank va llançar el model de relació omnicanal inTouch, basat en l'assistència remota amb l’objectiu de satisfer aquestes noves necessitats del clients. La seva principal proposta de valor és oferir l’atenció personalitzada d’un gestor financer a través de diversos canals, combinada amb les diferents eines digitals de les quals disposa l’entitat. Aquest model, creat i desenvolupat per CaixaBank Business Intelligence, funciona a partir de la modelització predictiva i de l’ús de sofisticats algoritmes d’anàlisi per identificar i seleccionar els clients susceptibles d’encaixar en aquest model d’assessorament, aconseguint una mitjana d'acceptació del 93%.

Aquest model d’assessorament omnicanal inTouch neix amb la voluntat de romandre molt a prop del client quan aquest té nous interessos o cerca nous productes o serveis, al mateix temps que es continua avançant en la transformació digital d’aquests.A partir de la construcció d’un conjunt de dades, o data pool, i de l’aplicació de tècniques d’anàlisi de big data i de modelització predictiva, es pot conèixer quina és la predisposició del client per a provar nous productes o serveis. El resultat és un augment exponencial dels resultats en vendes.

Aquesta entrevista és el segon episodi de la sèrie Masterclass amb The Banker “Les noves regles de la banca digital.”

 

NOTÍCIES RELACIONADES