Nota de premsa

Les noves regles de la banca digital. Seduint els millennials, amb David Urbano

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
The Banker Masterclass: les noves regles de la banca digital - David Urbano, director d’imaginBank.

Al cinquè i darrer capítol de la sèrie Masterclass de CaixaBank, David Urbano, director d’imaginBank, analitza la generació millennial i el paper que juguen les xarxes socials en l’atracció d’aquest tipus de públic.

La generació millennial comprèn el grup de persones nascudes entre 1981 y 2001, els primers nadius digitals. Són usuaris de comportament 100% digital, que busquen realitzar gestions de manera fàcil i immediata. Fa quatre anys, CaixaBank va crear imaginBank per a respondre a les seves dinàmiques i necessitats.

Avui imaginBank ja ha complert els objectius establerts en el seu llançament, tant en volum d’usuaris com en indicadors de qualitat. Amb un milió d’usuaris actius, el banc digital té una de les aplicacions millor posicionades a les botigues d'aplicacions, amb èmfasi en experiència d'usuari i la transparència, oferint als seus clients una cartera de productes personalitzada.

Les xarxes socials han estat clau a l’hora de garantir l’èxit d’imaginBank: a través d’aquestes plataformes és possible escoltar els clients, respondre a les seves demandes i involucrar-los en el dia a dia de l’entitat. En aquesta línia, imaginBank ha obert un espai físic a Barcelona, l’imaginCafé; creat per a que els joves puguin reunir-se i compartir experiències culturals. L’escenari a través del qual imaginBank mostra les seves activitats al món.

Finalment, l’experiència adquirida a través d’imaginBank ha contribuït a optimitzar els processos de gestió i els serveis de CaixaBank, que en moltes de les seves àrees ja són 100% digitals.

Aquesta entrevista és el cinquè i darrer episodi de la sèrie Masterclass amb The Banker “Les noves regles de la banca digital”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES