Fotonoticia

“Le Cercle” de CaixaBank acull la jornada sobre seguretat jurídica i arbitratge organitzada per l’Ambaixada d’Espanya al Marroc, la Cort Hispano Marroquí d’Arbitratge i l’ICEX

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'Esquerra a dreta: Juan García, President de la Cambra de Comerç d'Espanya a Casablanca; Javier Iscar, President del Tall Hispà Marroquina d'Arbitratge; Ricardo Díez d Hochleitner, Ambaixador d'Espanya a Marroc; i Abdelmaleq Ouardighi, Advocat i membre del Tall Hispà Marroquina d'Arbitratge.

“Le Cercle”, l’espai d’interrelació entre el món empresarial d’Espanya i Marroc impulsat per CaixaBank, ha acollit una jornada sobre seguretat jurídica i arbitratge organitzada per l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Casablanca, juntament amb la Cort Hispano Marroquí d’Arbitratge i l’Icex Espanya Exportació i Inversió, a la que han assistit més de 70 persones.

L’acte ha comptat amb les intervencions de personalitats rellevants de l’àmbit institucional i empresarial, com el conseller econòmic i comercial de Casablanca, Alvaro López Barceló; i el president de la Cort Hispano-Marroquí d’arbitratge, Javier Íscar de Hoyos. L’ambaixador d’Espanya al Marroc, Ricardo Díez-Hochleitner, ha clausurat l’acte.

Així doncs, durant la jornada s’han celebrat els debats “Arbitratge com a eina de seguretat jurídica per a empreses. Experiències pràctiques”, moderada pel secretari general de la Cort Hispano-Marroquí d’Arbitratge, Abdelmalek Ouardigui; i “L’arbitratge al Marroc. Temes d’actualitat”.

CaixaBank: acompanyament als projectes empresarials entre Espanya i el Marroc

Marroc és un país clau a la xarxa internacional de CaixaBank. L’entitat financera articula la seva presència internacional a través de sucursals operatives, oficines de representació i acords de cooperació amb bancs corresponsals de primer nivell. Actualment, Marroc és l’únic país en què CaixaBank té tres oficines operatives, amb la inauguració de la primera oficina a Casablanca l’any 2009, l’obertura a Tànger l’any 2014 i l’arribada a Agadir l’any 2017

Amb la creació de “Le Cercle”, CaixaBank reforça el seu rol com a referent en l’assessorament i acompanyament de projectes i d’inversions entre Espanya i el Marroc. L’entitat financera proporciona serveis i finançament, principalment a les empreses espanyoles, tot i que també a grans empreses internacionals i marroquines, a través d’un ampli ventall de solucions i serveis per a les operacions de comerç exterior.

 

NOTÍCIES RELACIONADES