Nota de prensa

L’Associació MIFAS disposarà d’un vehicle per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Antoni Gallardo. el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana.

L’acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

Amb aquesta aportació, l’Associació MIFAS podrà facilitar els desplaçaments a les persones usuàries del centre ocupacional.

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 23.000 euros perquè l’Associació MIFAS disposi d’una furgoneta  adaptada per al centre ocupacional MIFAS per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

L’Associació MIFAS, una entitat sense ànim de lucre, gestionada per persones amb discapacitat, treballa per aconseguir la independència econòmica i la justicia social de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial.

Al Centre Ocupacional s’ofereix atenció diürna a persones amb discapacitat física i en edat laboral amb l’objectiu d’aconseguir la seva màxima integració social a través de l’ocupació activa. Un dels serveis que s’ofereix és el transport adaptat, amb un recorregut per Girona ciutat i municipis propers per a recollir les persones usuàries als seus domicilis, realitzant el transport fins al Centre Ocupacional de Riudellots i viceversa.

La col·laboració realitzada a Girona pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 23.000 euros  per facilitar a l'entitat l'adquisició del vehicle.

A l'acte de lliurament hi ha assistit el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana; el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, i el director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Antoni Gallardo.

Sobre l’Associació MIFAS

L’Associació MIFAS, una entitat sense ànim de lucre, gestionada per persones amb discapacitat, treballa per aconseguir la indepència econòmica i la justicia social de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, varen arribar a més de 6.900 entitats per posar en marxa més de 8.500 projectes.

La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta forma, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTICIAS RELACIONADAS