Nota de premsa

L’alcaldessa de Maó inaugura l’oficina de nou model Store Maó de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L’alcaldessa de Maó, Conxa Juanola; i el director territorial de CaixaBank a les Balears, Xicu Costa, han presidit l’acte d’inauguració.

L’oficina està ubicada en ple centre de la població, al carrer S’arraveleta, núm. 30.

L’alcaldessa de Maó, Conxa Juanola, i el director territorial de CaixaBank a les Balears, Xicu Costa, han presidit l’acte d’inauguració de l’oficina del nou model Store Maó, que va tenir lloc ahir amb l’assistència de més de XX clients.

Durant l’acte, l’alcaldessa, Conxa Juanola, va agrair a CaixaBank que hagi triat la població de Maó per acollir una oficina innovadora com l’Store. Xicu Costa, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

A l’acte d’inauguració de l’oficina Store Maó, CaixaBank va rebre la visita d’Emilio Orfila, el client més antic de l’oficina de Maó i un dels més antics de l’entitat. El Sr. Orfila, de 88 anys, va obrir el seu primer compte a l’entitat l’any 1938. Xicu Costa va voler agrair-li la seva confiança amb el lliurament d’un reconeixement i va dedicar-li una afectuosa benvinguda a l’acte d’inauguració.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té 98 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com a un referent en innovació i en qualitat de servei.

A les Illes Balears CaixaBank disposa de cinc oficines del nou model: 2 a Palma, 1 a Eivissa, 1 a Inca i 1 a Maó.

Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, millorant l'experiència de compra del client a l'oficina.

La nova oficina Store Maó, que compta amb una superfície d'aproximadament 635 m2 en total, disposa de 9 empleats i gestionarà a més de 7.500 clients.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús de caixers d'última generació situats a l'oficina i en l'ús dels dispositius amb accés a Línia Oberta perquè els empleats se centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients són benvinguts, a l'entrada de l'oficina, per un treballador que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client / empleat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos, augmentant així la proximitat entre ells.

Així mateix, per l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats capdavanteres en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES