Nota de premsa

La gironina Anna Bosch és la finalista de la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Anna Bosch, directora general de Noel Alimentaria, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya

La directora general de Noel Alimentaria aspira a ser la representant espanyola en els premis IWEC Awards 2017, que es celebraran a la seu de Microsoft a Seattle, el proper mes de novembre.

La finalista ha estat escollida entre altres empresàries gironines, tarragonines, lleidatanes i de la Catalunya Central després de valorar diversos aspectes relacionats amb la seva trajectòria empresarial.

El Premi Dona Empresària és una mostra del suport de CaixaBank a les iniciatives que contribueixen a avançar en la igualtat de gènere.

Anna Bosch, directora general de Noel Alimentaria, ha estat seleccionada per la Direcció Territorial de Catalunya –que formen les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i la Catalunya Central- en la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat por CaixaBank. La guanyadora ha estat escollida després d’identificar i valorar diverses candidatures d’empresàries gironines, tarragonines, lleidatanes i de la Catalunya Central a la fase territorial del Premi Dona Empresària.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha destacat que “Anna Bosch ha estat escollida després d’analitzar la seva trajectòria professional i el seu afany per a que Noel Alimentaria hagi esdevingut un referent del sector. Masana ha apuntat que Bosch forma part de la tercera generació de l’empresa i, a més del seu lideratge i excel·lència en la gestió, ha destacat el seu compromís social a través de la Fundació A. Bosch, dedicada al suport a la recerca mèdica infantil”.

Per a Anna Bosch, directora general de Noel Alimentaria, “ser seleccionada com la finalista territorial d’aquests premis demostra que qualsevol executiu, home o dona, amb altes responsabilitats de gestió ha de tenir com a prioritat el desenvolupament, la motivació, el compromís i, per suposat, la igualtat d’oportunitats dels membres de la seva organització. Per a mi un dels valors fonamentals d’una empresa són les persones i, conseqüentment, els equips. Per a que les dones empresàries tinguin èxit necessiten, per damunt de tot, que altres persones confïin en elles”.

Després de la fase territorial, Bosch i la resta de finalistes aspiren al Premi Dona Empresària que vol identificar a les líders del món corporatiu amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. A més, la guanyadora d’aquest premi serà, per primera vegada, la representant espanyola en els IWEC Awards 2017, juntament amb 40 empresàries procedents de 20 països. L’acte de lliurament d’aquests guardons internacionals es celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el proper 14 de novembre, en el marc de la 10ena Conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món que té com a objectiu la creació i distribució de la riquesa en el món empresarial.

CaixaBank, amb la igualtat de gènere i la diversitat

El Premi Dona Empresària és una de les nombroses iniciatives a les què CaixaBank s’ha sumat per avançar en la lluita per la paritat. Un altre exemple és l’adhesió de l’entitat al Women’s Empowerment Principles de l’ONU Dones i del Pacte Mundial de les Nacions Unides, amb la que assumeix el compromís públic d’alinear les seves polítiques per a contribuir a la igualtat de gènere. En la mateixa línia, CaixaBank subscriu l’Acord Voluntari amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per a treballar en l’increment de la representativitat de la dona en posicions directives. Tanmateix, l’entitat financera forma part del Charter de la Diversitat, per a fomentar la igualtat d’oportunitats i les mesures antidiscriminatòries; i de l’Observatori Generació i Talent, amb l’objectiu de promoure la gestió de la diversitat generacional.

Fidel amb aquest compromís, CaixaBank impulsa activament polítiques i mesures per a contribuir a la igualtat d’oportunitats entre els seus professionals. El desembre de 2016, el 37% de posicions directives de CaixaBank estava ocupat per dones, que representaven el 52,6% de la plantilla. A nivell de la Direcció Territorial de Catalunya, integrada per les comarques gironines, tarragonines, lleidatanes, de la Catalunya Central i Osona, destaca que les dones directives representen un 41,1%, i les dones en plantilla suposen un 57,1%. A més, l’entitat disposa d’un Programa d’Igualtat i Conciliació per fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i professional, i té un Pla d’Igualtat per fomentar i contribuir a la igualtat efectiva entre homes i dones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES