Nota de premsa

La Càtedra AgroBank i la UdL presentaran els nous prototips de begudes a base de sucs de fruita que es conserven només amb extractes naturals

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• CaixaBank comptarà amb un àrea exclusiva a The Alimentària Hub on professionals especialitzats en el sector oferiran assessorament en comerç exterior sobre els mercats més interessants per a l'empresa alimentària.

CaixaBank reafirma la seva aposta pel sector agroalimentari i estarà amb la present en el Saló Internacional de l’Alimentació, Begudes i Food Service, Fira Alimentaria i, més concretament, amb el patrocini de l’espai exclusiu The Alimentaria Hub on s’hi organitzaran congressos, ponències, presentacions de nous productes i networkings, entre d’altres activitats. Destaca, especialment, la presentació que es realitzarà el dimecres 18 d’abril a l’stand de CaixaBank, ubicat dins de The Alimentaria Hub, en la qual la Càtedra AgroBank Qualitat i Innovació en el Sector Agroalimentari de la Universitat de Lleida (UdL) donaran a conèixer dos nous prototips de begudes a base de sucs de fruita que es conserven només amb extractes naturals i sense necessitat de conservants químics.

La Càtedra AgroBank, creada el 2016, consolida el lideratge de CaixaBank en el sector agrari i reforça l'objectiu de l'entitat de modernitzar aquest sector, tal com es recull en l'acord entre l'entitat financera i el Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient (MAPAMA). Entre les finalitats de la càtedra AgroBank es troben el reconeixement de la recerca d'excel·lència que s'està desenvolupant en l'àmbit agroalimentari, promoure la transferència de coneixement científic i tècnic entre investigadors, professionals del sector i clients de l'entitat financera i impulsar la qualitat i innovació en l'àmbit agroalimentari.

A més de la presentació amb degustació que comptarà amb l’assistència de l’equip d’investigació de la UdL, l’stand de CaixaBank també acollirà d’altres activitats rellevants per al sector com la presentació de la tercera edició de la Guía IberOleum que recull els millors olis d’oliva verges extra (aove) espanyols. Així mateix, també s’aprofitarà la celebració d’una de les fires d’alimentació més importants a nivell mundial per a crear sinèrgies amb actors estratègics del sector, i més concretament, amb agents locals, com són els Grups d’Acció Local Pesquers de Terres de l’Ebre i Costa Brava.

CaixaBank i Alimentaria s’uneixen per a impulsar la internacionalització del sector

El passat mes de gener, Alimentària i CaixaBank varen signar un acord estratègic de col·laboració que té com a objectiu reforçar la internacionalització del sector agroalimentari, així com incrementar la competitivitat d'aquesta indústria a través del foment de la innovació i la qualitat. Organitzada per Alimentària Exhibitions, Alimentària tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 16 al 19 d'abril de 2018.

L'acord contempla el patrocini per part de CaixaBank de The Alimentària Hub en qualitat de “Global Partner”. L'espai consisteix en una àrea de 5.000 m2 destinada a congressos, ponències, presentacions d'estudis i nous productes, exposicions i una zona de networking. S'estima que a The Alimentària Hub tindran lloc més d'11.000 reunions de negocis amb compradors internacionals assistents a Alimentària.

Amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització del sector alimentari, CaixaBank comptarà amb un àrea exclusiva a The Alimentària Hub en la qual un equip de més de 20 professionals especialitzats en el sector oferiran assessorament en comerç exterior sobre els mercats més interessants per a l'empresa alimentària. Després d’analitzar la procedència de visitants i compradors internacionals de les anteriors edicions, s’ha apostat per la participació dels directors de les oficines de representació que CaixaBank té a París, Milán, Nova York, Pekín i de les sucursals internacionals de Londres i Frankfurt. D’aquesta manera, les empreses agroalimentàries que estiguin interessades en internacionalitzar-se podran reunir-se amb aquests especialistes de l’entitat per a rebre assessorament personalitzat sobre nous mercats per al seu negoci.

 

NOTÍCIES RELACIONADES