Nota de premsa

la Caixa entra en les "tablets" Kindle Fire d'Amazon amb aplicacions d'operativa bancària i inversió en borsa

L'entitat amplia la seva estratègia de multicanalitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
la Caixa entra en les "tablets" Kindle Fire d'Amazon amb aplicacions d'operativa bancària i inversió en borsa

• L'entitat aposta per la qualitat gràfica de Kindle Fire HD per a potenciar la informació sobre l'evolució dels mercats.

"la Caixa" amplia la seva estratègia de multicanalitat amb el desenvolupament d'un sistema de banca mòbil específic per a les "tablets" Kindle Fire d'Amazon.

L'entitat financera ha desenvolupat dues aplicacions exclusives per a Kindle Fire amb els serveis d'operativa financera i d'inversió borsària. Els clients poden disposar, d'una banda, d'una "app" amb la qual realitzar tant les operacions més habituals en el canal mòbil (consulta de saldo, transferències i activació i bloqueig de targetes) com d'altres complementàries, com la contractació de dipòsits, l'accés al servei de pagament electrònic CaixaWallet o l'elecció d'un regal per l'acumulació de punts en el programa de fidelització de clients de "la Caixa", Punts Estrella. També permet la búsqueda de la localització de les oficines de l'entitat.

D'altra banda, l'aplicació per a inversió en borsa s'ha dissenyat especialment per a Kindle Fire HD, amb l'objectiu de potenciar la informació gràfica en alta definició. De totes maneres, la "app" és compatible amb les versions anteriors de Kindle, per tant, tots els usuaris de la targeta poden accedir als gràfics evolutius i a les diverses prestacions de l'aplicació per a inversors: operacions, consulta d'índexs i cotitzacions i notícies financeres destacades.

Les dues aplicacions de "la Caixa" ja estan disponibles, gratuïtament, a la botiga Amazon Apps.

"la Caixa" impulsa la innovació en banca mòbil

Amb el desenvolupament d'aplicacions específiques per a les "tablets" d'Amazon, "la Caixa" suma un nou canal de servei i es consolida com l'entitat financera amb una oferta de multicanalitat més àmplia.
De fet, "la Caixa" va ser pionera en apostar per serveis de banca de particulars específics per a "smartphones", amb el desenvolupament de les primeres aplicacions d'una entitat financera a Espanya per a iPhone i Android i la creació del primer servei d'operativa bancària per a Smart TV de Samsung.

"la Caixa" és, en l'actualitat, l'entitat financera amb major nombre d'usuaris de banca mòbil a Espanya, amb més de 2,8 milions de clients de serveis mòbils (incloent tant alertes com consultes i transaccions a través del mòbil). A més, l'entitat ha assolit els 4,7 milions de descàrregues de les seves més de 68 aplicacions, que es poden aconseguir de manera gratuïta a través de CaixaMòbil Store, la tenda d'aplicacions de l'entitat, així com en les tendes de descàrregues dels principals fabricants del mercat.

L'oferta multicanal es completa amb el servei de banca online, Línia Oberta, líder a Espanya en nombre d'usuaris (8,6 milions) i en oferta d'operacions, i amb la xarxa de caixers, una de la més extenses d'Europa, amb 10.000 terminals.

Per nombre d'usuaris i per nivell de servei, és l'entitat financera líder en innovació i noves tecnologies a Espanya i està considerada una de les líders mundials en aquestes àrees. L'any 2011, "la Caixa" va rebre a Chicago (EUA) el premi al banc més innovador del món en els Global Banking Innovation Awards, atorgats pel Bank Administration Institute i Finacle.

Sobre Amazon.es

Amazon.es va obrir les seves portes virtuals l'any 2011. Amazon treballa per ser la companyia del món més dedicada al client, on el client pugui trobar i descobrir tot el que vulgui comprar online. Amazon.es i molts altres venedors, que utilitzen la plataforma d'Amazon, ofereixen una àmplia oferta de productes nous i de 2ª mà: llibres, CDs, DVDs, software, videojocs, electrònica, joguines i rellotges. Els clients de Amazon.es es beneficien de l'experiència d'Amazon com a tenda líder de venda online: des del pagament segur fins a les recomanacions de compra personalitzades i el sistema de compra fàcil i ràpida en 1-Clic.

L'e-reader Kindle és el més lleuger i compacte que hi ha hagut mai, a més de tenir una pantalla de 6 polzades amb la tinta electrònica més avançada, que es llegeix com si fos paper, sense reflexos, fins hi tot a plena llum del sol. Kindle Touch incorporat a la família Kindle amb una pantalla tàctil fàcil d'usar, que fa que passar les pàgines, buscar, comprar i prendre notes sigui més fàcil que mai, mantenint tots els beneficis de la pantalla de tinta electrònica més avançada. L'última i més innovadora generació de Kindle, és el Kindle més lleuger i petit, que ara conta amb noves i millorades fonts i permet passar les pàgines més ràpid. El nou Kindle Fire HD, el "tablet" de 7 polzades més avançat del món, té una impressionant pantalla HD, una rapidíssima connexió wifi, àudio Dolby exclusiu, un potent processador i targeta gràfica, una bateria que dura 11 hores i 16 GB o 32GB d'emmagatzematge. Tot això sumat al millor ecosistema de continguts del món, la millor interoperabilitat entre plataformes i el millor servei al client, per només 199€.

 

NOTÍCIES RELACIONADES