Nota de premsa

Juan Carlos Gallego substituirà Antoni Vila en la Presidència de MicroBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Seu de MicroBank

• Antoni Vila, nou adjunt a la Presidència de la Fundació Bancària "la Caixa".

• El nomenament de Juan Carlos Gallego serà proposat al Consell d'Administració de MicroBank en la seva propera reunió.

El director executiu de Secretaria Tècnica de Presidència a Madrid, Juan Carlos Gallego, serà proposat com a nou president de MicroBank al Consell d'Administració del banc social en la seva propera reunió. Després de la seva aprovació, Gallego substituirà Antoni Vila, qui deixarà el càrrec després de liderar, durant cinc anys, el creixement de l'entitat referent en microfinances i inclusió financera. Antoni Vila ha estat designat adjunt a la Presidència de la Fundació Bancària “la Caixa”.

CaixaBank agraeix a Antoni Vila el seu compromís i dedicació al projecte de l'entitat durant la seva dilatada trajectòria en la mateixa: va ingressar a “la Caixa” el 1985 i, des de llavors, ha ocupat càrrecs de responsabilitat com a Administrador Territorial del Grup Caixa; subdirector comercial, subdirector general de Recursos Aliens, Mercat de Capitals i Assegurances, fins que el 1991 va ser nomenat director general del Grup Assegurador. El 1998 es va incorporar al Comitè de Direcció de “la Caixa” com a director executiu i director de la Territorial de Catalunya. Posteriorment, va ostentar les presidències de CaixaRenting i CaixaBank Consumer Finance i, des de 2014, era el president de MicroBank.

Aprovació del Consell

En el proper Consell de MicroBank, es proposarà el nomenament de Juan Carlos Gallego com a nou president del banc social, càrrec que compaginarà amb la seva actual responsabilitat com director executiu de Secretaria Tècnica de Presidència de CaixaBank a Madrid.

Gallego es va incorporar a CaixaBank el 2008 com a director territorial de Madrid després d'exercir com a director comercial territorial del Banco Santander a Madrid i director territorial del Banc Central Hispà i Banco Santander al País Basc. L'any 2014, va ser nomenat director executiu de Secretaria Tècnica de Presidència de CaixaBank a Madrid.

Juan Carlos Gallego és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat del País Basc i Màster en Finances per la Universitat Autònoma de Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES