Nota de premsa

José Ignacio Goirigolzarri s'incorpora com a representant de CaixaBank al patronat del Mobile World Capital Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital, i José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank

• El president de CaixaBank s'ha reunit amb Carlos Grau, CEO de MWCapital, per definir les línies de col·laboració dels pròxims mesos.

• L'entitat financera forma part del patronat de MWCapital des del 2019 com a mostra del seu compromís amb la innovació i la transformació digital.


El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, s'ha incorporat com a representant de l'entitat financera al patronat del Mobile World Capital Barcelona, el màxim òrgan de govern de l'organisme. Com a punt de partida després de la seva incorporació, Goirigolzarri ha mantingut una reunió amb Carlos Grau, CEO de MWCapital, per continuar estrenyent llaços d'unió i establir les línies de col·laboració dels pròxims mesos entre totes dues entitats. La trobada ha tingut lloc a les instal·lacions de MWCapital, situades al Pier 01 del Tech Barcelona.

L'acord entre CaixaBank i MWCapital, que es va signar al juliol del 2019 i estarà vigent fins al 2024, és una mostra més del compromís de l'entitat financera amb la innovació i la transformació digital. En aquest sentit, Jose Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, ha destacat que “a un entorn d'augment de la digitalització a nivell social i econòmic, Mobile World Capital Barcelona és un punt de trobada clau per liderar l'avanç tecnològic”. Goirigolzarri també ha afirmat que “des de CaixaBank es continuarà potenciant el treball conjunt amb MWCapital per desenvolupar iniciatives innovadores capaces d'assumir els grans reptes que suposa la transformació digital”.

Per part seva, Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona, ha detallat que “la incorporació de CaixaBank al patronat de MWCapital ens ha permès incrementar el llegat de la fundació”. Després d'aquesta primera reunió de treball, “posarem especial atenció al desenvolupament del talent digital i en l'acompanyament a la ciutadania, perquè junts puguem enfrontar els reptes derivats de les bretxes digitals”, ha concretat Grau. 

L'aliança entre CaixaBank i MWCapital es desenvolupa fonamentalment a través de la col·laboració en projectes d'interès per a totes dues entitats al marc de quatre àmbits concrets: innovació, tecnologia, talent i societat. En aquest context, CaixaBank desenvolupa un rol actiu i d'influència com a entitat de referència en aquests àmbits.

CaixaBank, líder en innovació 

La tecnologia i la digitalització són clau al model de negoci de l'entitat, que compta amb la major base de clients digitals d'Espanya (10,4 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques al sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any als Tech Project Awards 2019 de la revista The Banker

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals, amb reconeixements com el de “Millor entitat del món en banca de particulars 2020” i “Millor Banc a Espanya 2020” per la revista estatunidenca Global Finance. A més, aquest any ha estat guardonat com el “Banc més innovador d´Europa Occidental 2021”, per part de Global Finance, i “Millor entitat de Banca Privada d´Europa en Anàlisi de Big Data i Inteligència Artificial 2021”, por PWM (Grup Financial Times). Aquests premis es sumen als obtinguts en l'àmbit de la banca digital, com el “Millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2020”. 

Sobre Mobile World Capital Barcelona 

Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global. Amb suport públic i privat, MWCapital centra la seva activitat en quatre àrees: l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l'impacte de la tecnologia a la nostra societat. En conjunt, els nostres programes estan transformant de manera positiva l'economia, l'educació i la societat. MWCapital acull MWC Barcelona i va fundar 4 Years From Now [4YFN], la plataforma de negocis per a la comunitat de startup present en tots els esdeveniments de MWC a tot el món. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES