Nota de premsa

Jordi Gual presideix el Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Burgos

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Consell Assesor Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó

• Per primera vegada, el president de CaixaBank ha estat present en la reunió d'aquest òrgan consultiu de l'entitat que vela pels interessos financers i socials de Castella i Lleó.

• El Consell Assessor de CaixaBank a Castella i Lleó treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional i de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Castella i Lleó.

 

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó s'ha reunit avui a Burgos. La trobada ha estat presidida, per primera vegada, per Jordi Gual, president de CaixaBank, i ha comptat amb la presència de Marc Benhamou, director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó - Astúries, i la resta de membres del Consell.

Durant la trobada s'ha analitzat el Pla Estratègic 2019-2021, que es va presentar a Londres a finals de novembre. Així mateix, el consell ha debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de Castella i Lleó. A més, s'ha presentat el nou claim de l'entitat, 'Sentir Parlar Fer', que reflecteix una forma diferent de fer banca fomentant la proximitat, el diàleg i el compromís amb la societat.

Els membres del Consell també han pogut conèixer les principals línies del Pla de Responsabilitat Social Corporativa de CaixaBank, que prioritza la inclusió financera, l'acció social o el foment de la cultura financera a través de les seves polítiques d'ajuda als problemes socials més urgents com l'habitatge, el foment de l'estalvi i la previsió o l'impuls als microcrèdits a través de MicroBank, referent europeu en microfinançament.

Una altra de les qüestions més específiques de l'entitat que han cobrat pes durant la reunió, conscients de la importància de la omnicanalitat, és l'aposta per intensificar el model d'atenció remota i digital inTouch de CaixaBank. La iniciativa, dirigida a clients que usen preferentment les noves tecnologies per a relacionar-se amb l'entitat, aposta per un model que integra les noves eines de comunicació amb la relació de confiança que proporciona un gestor expert, format per a resoldre consultes dels clients a través de tota mena de canals remots.

D'altra banda, s'han analitzat les diferents línies de treball que l'Obra Social “la Caixa” impulsa a través de la xarxa d'oficines de CaixaBank a Castella i Lleó, des d'on s'articulen ajudes que repercuteixen de forma directa en el teixit social local.

Sobre el Consell Assessor de CaixaBank a Castella i Lleó

El Consell Assessor de CaixaBank a Castella i Lleó treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa”. Així mateix, aspira a reforçar l'arrelament i la vinculació històrica que l'entitat financera té, a través de les antigues caixes d'estalvis, amb aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin la situació econòmica, les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que puguin projectar-se en la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.

Actualment, el Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Castella i Lleó està integrat per Fernando Andrés, conseller del Grup Ureta; Miguel Ángel Benavente, director general del Grup Casple; Ginés Clemente, president de la Fundació Caixa de Burgos; Juan Manuel González, president del Grup Siro; Gerardo Gutiérrez, president de Gutinver; Rocío Hervella, consellera delegada de Prosol; José Miguel Isidro, conseller de Ibervalles; José Ignacio Nicolás, president del Grup Nicolás Correa; Tomás Pascual, president de Calidad Pascual; Verónica Pascual, CEO d'Asti Technologies Group; José Manuel Temiño, exconseller delegat i membre del consell del Grupo Antolín i Marc Benhamou, director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó-Astúries.

 

NOTÍCIES RELACIONADES