Nota de premsa

Isabel Vega és la finalista de la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Representants de CaixaBank juntament amb la finalista Isabel Vega, directora del Club Deportivo Marisma Wellness Center

La directiva del Club Deportivo Marisma Wellnes Center aspira a ser la representant espanyola en els premis IWEC Awards 2017, que es celebraran a la seu de Microsoft a Seattle, el proper mes de novembre.

La finalista ha estat escollida entre altres empresàries basques i càntabres després de valorar diversos aspectes relacionats amb la seva trajectòria empresarial.

El Premi Dona Empresària és una mostra del suport de CaixaBank a les iniciatives que contribueixen a avançar en la igualtat de gènere

Isabel Vega, directora del Club Deportivo Marisma Wellness Center de Santander, ha estat seleccionada per la Direcció Territorial del País Basc-Cantàbria en la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank. Isabel Vega, nascuda a Mèxic el 1975 i Llicenciada en Ciències Químiques, va assumir la direcció del Club Deportivo Marisma l'any 2000. Compagina la seva tasca directiva amb la docència i formació en cursos i màster de gestió esportiva. Aquesta empresària ja va ser reconeguda com a Empresària de l'any 2016 per l'Associació de Dones Empresàries de Cantàbria (AMEC), i anteriorment, el 2010, va rebre el premi de Jove Empresari de Cantàbria.

Segons Juan Pedro Badiola, director territorial de CaixaBank al País Basc i Cantàbria, “hem escollit a Isabel Vega després d'analitzar la seva trajectòria professional, per haver professionalitzat el club, duplicat la seva plantilla i aconseguit que es converteixi en un referent a Santander”. Per la seva banda, per a Isabel Vega ser finalista “ha estat una sorpresa i una alegria que comparteixo amb totes les persones que han confiat en el meu treball. Estic molt agraïda perquè es convoquen aquest tipus de premis dirigit a dones directives perquè és un gran reforç positiu a les qualitats i valors complementaris que aportem a l'empresa. A més, per al nostre sector, el de l'activitat física, també suposa un reconeixement de la seva importància en la societat”.

Després de la fase territorial, Vega i la resta de finalistes aspiren al Premi Dona Empresària que vol identificar a les líders del món corporatiu amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. A més, la guanyadora d’aquest premi serà, per primera vegada, la representant espanyola en els IWEC Awards 2017, juntament amb 40 empresàries procedents de 20 països. L’acte de lliurament d’aquests guardons internacionals es celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el proper 14 de novembre, en el marc de la 10ena Conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món que té com a objectiu la creació i distribució de la riquesa en el món empresarial.

CaixaBank, amb la igualtat de gènere i la diversitat

El Premi Dona Empresària és una de les nombroses iniciatives a les què CaixaBank s’ha sumat per avançar en la lluita per la paritat. Un altre exemple és l’adhesió de l’entitat al Women’s Empowerment Principles de l’ONU Dones i del Pacte Mundial de les Nacions Unides, amb la que assumeix el compromís públic d’alinear les seves polítiques per a contribuir a la igualtat de gènere. En la mateixa línia, CaixaBank subscriu l’Acord Voluntari amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per treballar en l’increment de la representativitat de la dona en posicions directives. Tanmateix, l’entitat financera forma part del Charter de la Diversitat, per fomentar la igualtat d’oportunitats i les mesures antidiscriminatòries; i de l’Observatori Generació i Talent, amb l’objectiu de promoure la gestió de la diversitat generacional.

Fidel amb aquest compromís, CaixaBank impulsa activament polítiques i mesures per a contribuir a la igualtat d’oportunitats entre els seus professionals. El desembre de 2016, el 37% de posicions directives de CaixaBank estava ocupat per dones, que representaven el 52,6% de la plantilla. A nivell de la Direcció Territorial del País Basco i Cantàbria destaca que les dones directives representen un 41%, i les dones en plantilla suposen un 54%. A més, l’entitat disposa d’un Programa d’Igualtat i Conciliació per fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i professional, i té un Pla d’Igualtat per fomentar i contribuir a la igualtat efectiva entre homes i dones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES