Nota de premsa

Isabel Moreno, nueva directora territorial de CaixaBank en Navarra, Aragón y La Rioja

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• La fins ara màxima responsable de la Direcció Territorial Aragó-La Rioja, Cristina González Viu, dirigirà la nova Direcció Territorial Castella-la Manxa i Extremadura.

• Ana Díez Fontana, fins ara directora territorial de Navarra, dirigirà la nova Direcció Executiva de Negocis i Emprenedors.

Isabel Moreno ha estat nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Navarra, Aragó i La Rioja.

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha decidit reagrupar l'actual Territorial Navarresa i la Territorial Aragó-La Rioja en una nova Territorial que respondrà al nom de Direcció Territorial Ebre amb l'objectiu de reforçar el servei als clients, així com millorar l'eficiència dels recursos.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, Isabel Moreno gestionarà l'activitat de les 238 oficines i més de 659.000 clients que té l'entitat en aquestes tres comunitats.

Isabel Moreno, que fins ara era Directora Territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Comercial de Deusto, amb especialitat Financera, i en breu finalitzarà el programa Executiu de Dones en l'Alta Direcció en ESADE. Es va incorporar a CaixaBank el 1999, i des de llavors ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a directora d'Àrea de Negoci en diferents territoris, com el que va exercir a Pamplona i a La Rioja, a més de ser Directora del Departament de Banca Premier a nivell nacional prèviament a incorporar-se com a Directora Territorial.

Cristina González Viu, que fins ara era la Directora Territorial de CaixaBank a Aragó-La Rioja, és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Desenvolupament Organitzacional en GR Institut per al Desenvolupament Organitzacional Tel-*aviv, PDG pel IESE, AMP en ESADE i forma part del col·lectiu de dones PROMOCIONA Programa Executiu de Dones en l'Alta Direcció a ESADE i ha obtingut el Transformational Leadership ICLD. Es va incorporar a CaixaBank l'any 1991 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, com a Directora de RH a la Direcció Territorial de Barcelona i Directora Comercial a Barcelona Província.

Ana Díez Fontana, que fins ara era Directora Territorial de CaixaBank a Navarra, és llicenciada en Econòmiques per CEU Sant Pau, Màster en Mercats Financers per la UAM i Executive MBA pel IESE. Al llarg de la seva trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat a Citibank i “la Caixa”, entitat a la qual es va incorporar el 2008, com a directora de l'Àrea de Comerç Exterior, per després traslladar-se a Màlaga, on va ser directora comercial d'Empreses de la Direcció Territorial d'Andalusia Oriental, abans d'assumir la Delegació General Direcció Territorial Andalusia Occidental.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la xarxa comercial més important de la península, amb prop de 5.000 oficines; i el lideratge en innovació. A més disposa de la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions).

 

NOTÍCIES RELACIONADES