Nota de premsa

imagin integra en la seva ‘app’ una calculadora perquè els usuaris puguin mesurar la seva petjada de carboni

En el marc del seu compromís amb el medi ambient

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La calculadora permet que els imaginers, després de respondre a un qüestionari sobre els seus hàbits de vida, extreguin la xifra concreta de la seva petjada de carboni

• A través d’aquesta nova eina, els ‘imaginers’ podran conèixer quin és el seu impacte en el planeta i com reduir-lo.

• Per cada nou usuari que calculi la seva petjada de carboni, imagin compensarà 5kg de CO2 i contribuirà a aconseguir el seu compromís de 200 tones compensades l’any 2022.

• El projecte es suma al conjunt d’iniciatives que imagin, a través d’imaginPlanet, desenvolupa en l’àmbit de la sostenibilitat per generar un impacte positiu en el planeta i en el conjunt de la societat.

• Emmarcat també en imaginPlanet, la setmana passada va tenir lloc la tercera edició del imaginPlanet Tour, una acció de suport a la reforestació amb dos “influencers” que van recórrer en bici l’illa de Mallorca i amb la implicació de més de 70.000 usuaris de la comunitat Strava.

 

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, continua apostant per fomentar entre els seus usuaris la consciència pel desenvolupament sostenible i llança una nova eina en la seva app perquè els imaginers puguin calcular la seva petjada de carboni. A través de la calculadora de CO2, els més de 3,7 milions d’usuaris d’imagin podran mesurar quin és el seu impacte en el planeta.

La nova funcionalitat de l’app permet que els imaginers, després de respondre a un qüestionari sobre els seus hàbits de vida vinculats a l'alimentació, les compres, la llar i els viatges, extreguin la xifra concreta de la seva petjada de carboni i coneguin on estan situats respecte a la mitjana a Espanya i el valor recomanat. Els usuaris, a més, podran accedir a una sèrie de continguts amb recomanacions i consells per millorar els seus hàbits, que els ajudaran a ser més sostenibles i anar reduint la seva petjada de carboni.

El projecte forma part del conjunt de productes, serveis, continguts, acords i iniciatives basades en la sostenibilitat que imagin, a través d’imaginPlanet, desenvolupa per generar un impacte positiu en el planeta i en el conjunt de la societat. Com a incentiu per promoure la implicació dels imaginers en aquesta iniciativa, imagin compensarà 5kg de CO2 per cada nou usuari que calculi la seva petjada de carboni a través d’aquesta nova eina. L’acció contribuirà al compromís d’imagin de compensar 200 tones de CO2 durant l’any 2022.

Noves accions i continguts d’impacte positiu

Amb aquesta iniciativa, imagin reforça la seva clara aposta per la sostenibilitat, que constitueix un dels pilars de la seva estratègia. El pla de sostenibilitat d’imagin implica que tot el model de negoci i la seva organització al complet estiguin compromesos amb criteris de coherència, compromís social i mediambiental, transparència i innovació.

En aquest context, cal destacar la posada en marxa d’una nova campanya de captació de nòmines amb incentius basats en la sostenibilitat, com és habitual en imagin. Durant aquest mes de juny, per cada usuari que domiciliï la seva nòmina, imagin contribuirà a la neteja de 10 quilograms de plàstics i residus de la mar. imagin és especialment activa en la conservació de mars i oceans, un dels seus principals àmbits d’actuació mediambiental. En els últims mesos, s’ha recollit més d’una tona de residus de la mar a través dels ‘imagin Seabins’, els contenidors marins flotants que ha instal·lat en diferents ports espanyols i amb els quals es preveu recollir cada any fins a 10 tones de residus de la mar.

La protecció de boscos és un altre dels àmbits clau d’imagin per impactar positivament en el planeta. Durant la setmana passada, en el marc de la tercera edició del imaginPlanet Tour, dos influencers van recórrer amb bici més de 150 quilòmetres a l’illa de Mallorca per donar difusió a espais i projectes sostenibles de l’illa. Per cada quilòmetre recorregut, imagin plantarà un arbre en un bosc del Valle de Iruelas (Àvila), que l’any 2019 va patir un incendi que va afectar greument a la superfície arbrada de la zona i al seu ecosistema. L’acció ha comptat amb la implicació de més de 70.000 usuaris de la comunitat Strava.

Tota aquesta aposta per la sostenibilitat ha permès que la plataforma compti amb la certificació B Corp, que garanteix el compliment dels més alts estàndards d’acompliment social i ambiental, transparència pública i responsabilitat empresarial de la companyia per equilibrar el benefici econòmic amb el propòsit social.

3,7 milions d’imaginers

imagin és una plataforma d’estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden als seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 3,7 milions d’usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l’àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d’accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l’alta com a client financer.

Els continguts digitals d’imagin s’organitzen entorn de cinc grans verticals: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop) i sostenibilitat (imaginPlanet). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges o la mobilitat urbana.

A més, l’aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d’estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l’edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d’estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que li han convertit en líder bancari per al públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l’app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l’usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.

 

NOTÍCIES RELACIONADES