Nota de premsa

imagin i MAD Lions signen el primer acord de patrocini d'un soci financer al sector dels esports a Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
imaginGames, l´área temàtica de gaming d´imagin

• La comunitat digital emmarca aquest acord en la seva àrea temàtica imaginGames, a través de la qual es duran a terme col·laboracions amb organitzacions i empreses de referència al sector del gaming perquè els seus usuaris comptin amb avantatges especials.

 

imagin, la comunitat d'estil de vida que ofereix continguts, experiències i serveis digitals per a joves, ha signat un acord mitjançant un partnership amb l'equip espanyol d’esports MAD Lions. D'aquesta manera, imagin es converteix en partner exclusiu del sector financer de l'equip MAD Lions de la League of Legends Superliga Orange (SLO).Es tracta del primer equip de la SLO que anuncia un acord amb una entitat del sector de les finances.

Les dues marques tenen l'objectiu de co-crear nous productes i dur a terme diferents esdeveniments conjuntament al llarg de la temporada. Un bon exemple és el producte de llançament d'aquest partnership: la MAD Lions Affinity, una targeta amb la qual es té accés a una àmplia varietat d'avantatges especials. A més, Mad Lions tindrà un nou espai al centre de Barcelona: la zona gaming de l’imaginCafé serà el centre neuràlgic de l'equip quan visiti la ciutat.

"imagin, és una marca innovadora, que desafia l'statu quo dels serveis bancaris i digitals. És aquest pensament innovador el que aportarà una tremenda energia aquesta col·laboració", afirma Guillermo "Willyrex" Díaz, soci de MAD Lions.

"El nostre objectiu a imagin ha estat evolucionar més enllà d'una aplicació financera. Consolidat com el banc líder en el segment juvenil, ara ens hem convertit en una comunitat amb un enfocament en l'estil de vida", va agregar Benjamí Puigdevall, CEO d’imagin. "La nostra relació amb els clients és més que un compte bancari i productes financers, es tracta de compartir contingut valuós i experiències úniques, i aquest nou partnership se sumarà a les nostres ofertes”, ha afegit.

"Estem orgullosos d'agregar una altra marca premium a la nostra creixent llista de socis", afegeix Samuel "Vegetta777" de Luque, soci de MAD Lions. "imagin aportarà noves idees als serveis financers i estem entusiasmats de treballar al costat del seu equip en els pròxims mesos per oferir col·laboracions autèntiques i creatives als nostres fans".

imagin compta amb una àrea temàtica de continguts digitals especialitzada en gaming, disponible per als usuaris de l'aplicació mòbil dirigida a joves majors de 18 anys. A imaginGames, la plataforma desenvoluparà col·laboracions amb organitzacions i empreses de referència del sector perquè els seus clients comptin amb avantatges especials.

Sobre imagin

imagin és una comunitat digital d'estil de vida en la qual els seus usuaris poden trobar continguts digitals, experiències i serveis exclusius, financers i no financers.

Amb 2,6 milions d'usuaris, ofereix tres aplicacions mòbils totalment adaptades als interessos dels més joves, des de la seva infància fins a l'edat adulta: imaginKids (de 0 a 11 anys, amb focus en l'educació financera); imaginTeens (per a adolescents de 12 a 17 anys) i imagin (a partir de 18 anys).

Els continguts digitals d’imagin s'organitzen entorn de quatre grans àrees temàtiques: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé) i tecnologia (imaginShop). Quant a la proposta d'experiències, es basa en una estratègia d'acords amb companyies líders en l'entorn digital per a oferir avantatges especials, en àmbits com els viatges, amb acords amb Booking, eDreams o Hoteles.com, o la mobilitat urbana, amb eCooltra, Rentalcars, Reby o Bip&Drive.

Finalment, l'aplicació imagin desenvolupa l'oferta de productes financers per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida.

En tots els casos, imagin manté les característiques que li han convertit en líder bancari per al públic millennial: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.

Sobre MAD Lions

MAD Lions neix el 2017 com a club d’esports que, amb el seu nom, (MAD: Madrid; Lions: Lleons de la Cibeles) pretén aconseguir ser un equip mundial de referència a Madrid. Actualment s'ha convertit en un dels clubs més rellevants a la indústria dels esports a Espanya i a nivell mundial. Fundat per Jorge Schnura i Marcos Eguillor, és un club que competeix a la League of Legends en LEC i Superliga Orange a més de CS:GO i Fortnite. MAD Lions representa la passió hispana i es regeix pels valors de respecte, honor, esportivitat, esforç i disciplina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES