Nota de premsa

imagin consolida el seu lideratge com neobanc amb la millor experiència d’usuari

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
3,7 milions d´usuaris formen part de la comunitat d´imagin

• El rànquing AQMetrix atorga a la plataforma la màxima valoració entre els neobancs a Espanya.

• Els serveis sense comissions, el disseny de la plataforma i el compromís d’imagin amb la sostenibilitat són alguns dels atributs millor valorats pels ‘imaginers’.

• imagin compta actualment amb més de 3,7 milions d’´imaginers´ i una quota d'usuaris actius del 16% de tota Espanya, a la categoria banca mòbil, segons dades de l'últim informe de Smartme Analytics.


imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, es situa com el neobanc amb millor qualitat de servei a Espanya. La consultora independent AQMetrix, especialitzada a valorar el nivell de les aplicacions mòbils i serveis bancaris digitals d'entitats de tot el món, ha realitzat una avaluació específica dels neobancs a Espanya d'acord amb la seva qualitat.

El rànquing atorga a imagin la màxima valoració entre els neobancs, amb una qualificació AA. AQMetrix analitza pels seus estudis valora aspectes com la disponibilitat, el rendiment i les funcionalitats de l'app.

 

Font: AQMetrix (dades Q3). 

 

imagin compta actualment amb més de 3,7 milions d’usuaris. La plataforma és líder en clients entre els principals neobancs i fintechs, amb una quota d’usuaris actius del 16%, d’acord amb l’últim estudi de Smartme Analytics.

Font: Smartme Analytics (dades novembre 2021). 

Aquestes dades reforcen el lideratge d’imagin com player digital de serveis financers. Segons dades pròpies, els ‘imaginers’ valoren especialment d’imagin aspectes com els serveis de manteniment, transferències i extracció d'efectiu sense comissions.

El creixement d’imagin respon a l'estratègia d'impulsar la fidelització dels seus usuaris a través de la creació de serveis digitals, financers i no financers, que, a diferència de la banca tradicional, no necessàriament impliquen l'alta com a client bancari. En l'últim any, la plataforma ha posat en marxa multitud de serveis i continguts digitals que han despertat un gran interès en la comunitat d’imaginers, entorn de les seves sis grans àrees temàtiques: sostenibilitat (imaginPlanet), solidaritat (imaginChangers) música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé) i tecnologia (imaginShop).

Sòlida aposta per la sostenibilitat

Entre la comunitat d’imaginers, la sostenibilitat és un dels àmbits que desperta major interès, interacció i implicació dels usuaris. A través d’imaginPlanet, imagin desenvolupa tota una línia de productes, serveis, acords i iniciatives basades en la sostenibilitat que generen un impacte positiu al planeta i al conjunt de la societat. Gràcies a aquestes accions, imaginPlanet ha aconseguit impulsar plantacions d'arbres per compensar més de 100 tones de CO₂, recollir 1.000 quilograms de plàstics i més de 40.000 imaginers s'han sumat a salvar menjar amb la col·laboració amb “Too Good To Go”.

Aquesta aposta per la sostenibilitat, que forma part de l'estratègia d’imagin i es trasllada a tot el seu model de negoci, ha permès que la plataforma compti amb la certificació B Corp, que garanteix el compliment dels més alts estàndards d'acompliment social i ambiental, transparència pública i responsabilitat empresarial de la companyia per equilibrar el benefici econòmic amb el propòsit social. 

A més del suport a causes mediambientals, entre els projectes amb major impacte a la comunitat d’imagin, destaca imaginChangers, el programa que permet als usuaris d’imagin participar en accions de voluntariat digital a través dels seus dispositius mòbils i fer costat a projectes solidaris amb donacions econòmiques.

Serveis financers digitals

A nivell financer, l'aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes digitals per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels usuaris. En tots els casos, imagin té les característiques clau pel públic natiu digital: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per una comunicació directa amb un públic jove.

L'oferta d’imagin inclou dues aplicacions més segons l'edat dels usuaris: imaginKids (dirigida a nens de 0 a 11 anys i molt enfocada cap a l'educació financera a través de jocs) i imaginTeens (dissenyada per adolescents de 12 a 17 anys, amb continguts i serveis pensats per joves que comencen a necessitar solucions per les seves primeres compres i per iniciar-se en la gestió de les seves finances personals).

 

NOTÍCIES RELACIONADES