Nota de premsa

Grupo Pérez Rumbao i CaixaBank donen vint mil euros a Projecte Home i a Autismo Ourense

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
De dreta a esquerra: Emilio Barreiro, director territorial de CaixaBank, José Ramón Pérez Nieto, president de Pérez Rumbao; Ramón Gómez, director de Proxecto Home Galicia, i Manuel Ble, director comercial de CaixaBank Consumer Finance.

Directius del Grupo Pérez Rumbao i de CaixaBank han fet lliurament de les donacions solidàries a dues entitats socials de referència a la ciutat: Autismo Ourense i Projecte Home Galícia. Ambdues aportacions, de 10.000 euros cadascuna, s'emmarquen en la participació del Grupo Pérez Rumbao al programa d'Acords Solidaris de CaixaBank Consumer Finance, que compta amb la intermediació de l'Obra Social “la Caixa”.

Els vint mil euros donats recullen l'aportació voluntària que Pérez Rumbao ha realitzat per cada vehicle comercialitzat i finançat en els seus concessionaris a través dels serveis de CaixaBank Consumer Finance durant el 2017. Aquesta quantitat, deu mil euros, és igualada per part de CaixaBank Consumer Finance. El Grup Pérez Rumbao ha estat l'únic concessionari a Galícia que participa al programa d'Acords Solidaris de l'entitat financera.

Ha correspost al Grupo Pérez Rumbao la selecció de les entitats a les quals realitzar la donació. La primera d'elles, Autismo Ourense, té per objecte promoure la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) i de les seves famílies al llarg del cicle vital. Per la seva banda, Projecte Home Galícia és un programa educatiu-terapèutic amb un quart de segle de trajectòria, que se centra en l'atenció a les famílies.

Van fer lliurament de l'aportació, per part de Pérez Rumbao, el seu president, José Ramón Pérez Nieto, i, en representació de CaixaBank, el director territorial a Galícia, Emilio Barreiro, i el director general de CaixaBank Consumer, Jordi Maimó. Va recollir la donació el president d'Autismo Ourense, Virgilio Montes i el director de Projecte Home, Ramón Gómez.

Aquesta donació comporta el reconeixement de Pérez Rumbao com a Concessionari Solidari, una distinció amb la qual es vol destacar la seva implicació i els seus valors de responsabilitat social corporativa.

CaixaBank Consumer Finance

És una entitat especialitzada en crèdit al consum en la qual han confiat prop de 6 milions de persones per finançar les seves compres i projectes. És col·laborador financer de més d'11.000 punts de venda físics o e-commerce de grans marques de distribució, comerços retail de diferents sectors i concessionaris d'automòbil.

 

NOTÍCIES RELACIONADES