Nota de premsa

Goirigolzarri veu la resposta a la pandèmia com a exemple del que “podem aconseguir com a societat si ens oblidem del que ens diferencia i ens focalitzem en el que ens uneix”

Durant el lliurament dels ‘IX Premis Talent Jove’ del periòdic Levante

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, durant l'entrega dels 'IX Premis Talent Jove'

El president de CaixaBank es mostra confiat en què “estem sortint” de la pandèmia, malgrat “els seus vaivens”, i defensa que “estem molt millor que fa un any”.

Crida a “adoptar una posició positiva i optimista davant el canvi” perquè en els moments de grans transformacions és quan “apareixen les oportunitats.

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, s'ha mostrat confiat aquest dimecres en què  “estem sortint de la pandèmia” que ens va sorprendre com a societat i ens va afectar “d'una manera tremenda”. “És molt important que posem les coses en perspectiva i siguem conscients del que podem aconseguir com a societat, si ens oblidem del que ens diferencia i ens focalitzem en el que ens uneix”, ha defensat.

Goirigolzarri s'ha expressat en aquests termes durant el lliurament dels ‘IX Premis Talent Jove’ que ha celebrat el periòdic Levante a València, i en el que han participat, entre d'altres, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El president de CaixaBank ha posat en valor davant els cinc joves premiats que “el món està subjecte a enormes canvis que aquesta pandèmia ha accelerat” i ha advertit que, davant una situació de canvi com aquesta, són possibles dues actituds: “Assumir una actitud defensiva, defensar-nos del canvi” i “o, per contra, adoptar una posició positiva i optimista davant el canvi”. “És en els moments de grans canvis, quan es trenca l'statu quo i apareixen les oportunitats”, ha ressaltat.

En aquest sentit, Goirigolzarri ha explicat que les persones que adopten la primera actitud “s'estan esmunyint cap a una permanent frustració”, perquè el món no pararà “perquè ells baixin”.

Al contrari, Goirigolzarri ha destacat que “els que creuen en les seves pròpies forces són conscients dels seus desafiaments, però s'enfronten a ells amb autoconfiança i optimisme i són conscients que s'equivocaran, però tenen la fortalesa de rectificar són les persones que tenen l'actitud correcta i que ens han de servir d'exemple i referència”.

El president de CaixaBank ha emmarcat en aquest grup als quinze finalistes dels cinc premis ‘Talent Jove’ en les seves categories d'Acció social, Empresa, Esport, Ciència i Cultura en el lliurament dels quals, ha recordat, hi ha assistit en totes les seves edicions des que es van constituir el 2013, amb l'excepció del 2021 quan la seva intervenció va ser gravada perquè estàvem “en circumstàncies” que no li van permetre assistir físicament.

“Teniu l'inconformisme de l'emprenedor, aquest inconformisme que té les seves arrels en el convenciment que la vida és perfectible, és millorable i que val la pena lluitar per transformar la realitat”, els ha traslladat als joves seleccionats Goirigolzarri, per apuntar, a més de l'orgull, la responsabilitat de ser mereixedor d'aquests premis perquè suposa esdevenir “referent” per a joves i no tan joves.

En aquesta línia, el president de CaixaBank els ha traslladat, a més, que és “un ferm convençut” que, per a la sostenibilitat d'un projecte empresarial, els principis i valors han d'estar per damunt dels resultats. “Els quès, les consecucions en les nostres respectives activitats, són importants, però els cóms, els mitjans i el comportament per aconseguir-los són decisius”, ha conclòs.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES