Nota de premsa

Formació a mida de les empreses que volen internacionalitzar-se

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Sessió de formació In-Company

CaixaBank va fer el 2017 més de 650 formacions personalitzades per a empreses interessades en internacionalitzar el seu negoci. Aquestes sessions s'imparteixen pels especialistes de CaixaBank, en les instal·lacions de les pròpies empreses, adaptant-les en tot moment a les necessitats de cada companyia. Les “Sessions In-Company” han estat tot un èxit en el seu primer any de funcionament, amb més de 1.300 hores d'assessorament a mida.

Segons la directora de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, Maria Cruz Rivera, “la nostra entitat posseeix una gran experiència acompanyant a les empreses en els seus processos d'internacionalització, reforçant els seus negocis a l'estranger i volem posar tot aquest coneixement a l'abast dels nostres clients”. L'objectiu és donar suport a les empreses que decideixen donar l'important pas d'internacionalitzar el seu negoci.

En les “Sessions In-Company” es tracten aspectes habituals en els negocis de les empreses que operen en comerç exterior, com mitjans de cobrament i pagament, negoci documentari, avals, divises, transferències i totes les qüestions imprescindibles en els processos d'internacionalització. Rivera destaca la proximitat d'aquestes sessions, que s'han ofert a més de 700 empreses clients, en tot el territori espanyol, tant presencialment com per videoconferència, segons les necessitats de cada empresa.

CaixaBank compta amb sucursals i oficines de representació en 24 països. Els directors d'aquestes oficines coneixen de primera mà les particularitats de tots aquests països i poden oferir així un assessorament expert a les empreses, amb informació actual en tot moment.

CaixaBank posa a disposició de les empreses, connectar amb els mercats exteriors, a través de “Sessions In-Company” amb la seva xarxa internacional, on participen els directors de les sucursals i oficines de representació que l'entitat té a l'exterior, qüestió que és molt bé valorada per les empreses.

Els països que més han atret l'atenció de les empreses han estat el Marroc, Colòmbia, Hong Kong, Turquia, Dubayy, Sud-Àfrica, Itàlia, Egipte, Algèria, Xile, el Regne Unit, Mèxic, índia, el Perú, Singapur i Alemanya.

Per a aquest any, CaixaBank espera oferir més de 800 sessions de formació a mida de les empreses, completament gratuïtes per als clients, i invertir més de 1.600 hores en aquest assessorament.

Serveis de gran valor afegit per a les empreses

Les “Sessions In-Company” formen part de la cartera de serveis de CaixaBank, amb un alt valor afegit per a les empreses clients. En aquest catàleg també s'inclouen les Jornades de Porta a l'Exterior que l'entitat celebra cada any en diferents ciutats espanyoles també amb l'objectiu acompanyar als seus clients en el seu procés d'internacionalització.

Aquesta iniciativa completa la proposta de valor de CaixaBank en el seu objectiu d'oferir el màxim assessorament a les empreses que volen diversificar el seu negoci ampliant la seva activitat en mercats internacionals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES