Nota de premsa

CaixaBank reuneix clients de banca privada de la Comunitat Valenciana per aprofundir en el projecte filantròpic i RSC

Nova trobada amb clients per aprofundir en el “Projecte de Valor Social”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada Filantropia València 2018

• CaixaBank, entitat pionera en el servei d'assessorament en filantropia per als seus clients de banca privada, dona suport a projectes socials, científics o culturals a través de diferents vehicles d'inversió i donació.

• CaixaBank ha estat triada el 2018 com a millor entitat de banca privada per quart any consecutiu per Euromoney, destacant-se com a “Millor Banca Privada en Assessorament en Filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR)”

• CaixaBank Banca Privada compta a la Direcció Territorial de la Comunitat Valenciana amb 3 centres especialitzats i 43 professionals que ofereixen assessorament a 3.600 grups familiars i empreses i gestionen un patrimoni global superior als 3.800 milions d'euros.

CaixaBank, entitat pionera en assessorament en Filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR), dins el cicle de conferències sobre el Projecte de Valor Social que recorre Espanya, ha organitzat avui una trobada amb clients de banca privada a València per detallar el seu projecte de filantropia, així com la seva aposta per la Responsabilitat Social Corporativa. L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha detallat tota l'activitat impulsada per la companyia el 2017 en aquesta matèria així com els futurs passos de l'entitat, entre els quals es troba la càtedra IESE CaixaBank de Responsabilitat Social Corporativa.

Gustavo López Bernal, Director de CaixaBank Banca Privada i Premier a la Comunitat Valenciana ha presentat l'acte, al qual han assistit 20 clients del segment de banca privada. L'esdeveniment, celebrat al centre de Banca Privada de CaixaBank de València, situat al carrer Pintor Sorolla número 2, ha comptat amb la presència de Jordi Casajoana, director de Col·lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank; Ramón Fuentes, Director de Serveis de Responsabilitat Corporativa; i Antonio Argandoña, professor emèrit d'Economia i col·laborador de la Càtedra CaixaBank de RSC de l’IESE.

En la sessió s'ha detallat el “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada, que ajuda els clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables.

També s'han exposat les diferents possibilitats de mecenatge i d'implicació que existeixen, tenint en compte les motivacions, objectius, recursos i resultats; i s'ha aprofundit en la col·laboració amb Gavi Alliance. Al mateix temps, l'acte ha servit per presentar les conclusions de l'Informe anual del passat exercici, el primer en aquesta matèria de l'entitat que ajuda a posar en valor el concepte de Banca Socialment Responsable liderat pel departament de RSC de l'entitat.

Per al desenvolupament d'aquesta iniciativa, coordinada a través d'un equip amb dedicació exclusiva, CaixaBank Banca Privada ha subscrit acords amb institucions especialitzades en els diferents àmbits d'actuació: social, científic, cultural, mediambiental, etc.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

El “Projecte de Valor Social” s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials. D'aquesta manera, tot projecte filantròpic inclòs en el programa ha d'incorporar la definició d'uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un mesurament de l'impacte aconseguit.

La tipologia de productes i serveis filantròpics que es posen a la disposició dels clients van des de productes d'Inversió Socialment Responsable a la col·laboració amb els projectes impulsats i gestionats per l'Obra Social “la Caixa”. Així mateix, CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients accés a formació i a esdeveniments per millorar la seva formació sobre els àmbits del seu interès. Durant l'any 2017 CaixaBank ha organitzat més de 112 esdeveniments per formar els clients en aquest àmbit.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compta actualment amb 58.500 clients. A 31 de desembre de 2017, gestionava un total de 63.200 milions d'euros en actius.

L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 560 gestors. A la Comunitat Valenciana, CaixaBank Banca Privada compta amb 3 centres especialitzats situats a València, Alacant i Castelló, on 43 professionals ofereixen assessorament a 3.600 grups familiars i empreses, i gestionen un patrimoni global superior als 3.800 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES