Nota de premsa

CaixaBank presenta l'informe anual del Projecte de Valor Social amb clients de banca privada a Pamplona

Nova jornada sobre filantropia amb clients de banca privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jornada Filantropia Pamplona 2018

• CaixaBank, entitat pionera en el servei d'assessorament en filantropia per als seus clients de banca privada, té com a objectiu donar suport a projectes socials, científics o culturals a través de diferents vehicles d'inversió i donació.

• CaixaBank ha estat triada el 2018 com a millor entitat de banca privada per quart any consecutiu per Euromoney, destacant-se com a “Millor Banca Privada en Assessorament en Filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR)”

• CaixaBank Banca Privada compta a la Direcció Territorial de Navarra amb 25 professionals que ofereixen assessorament a 2.400 clients i gestionen un patrimoni global proper als 2.500 milions d'euros.

CaixaBank, entitat pionera en assessorament en Filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR), ha reprès el seu cicle de conferències per aprofundir en el projecte de valor social impulsat per l'àrea de Banca Privada. L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha organitzat recentment una nova trobada a Pamplona per presentar l'informe anual del Projecte de Valor, que narra detalladament tota l'activitat impulsada per la companyia el 2017 en aquesta matèria així com els futurs passos de l'entitat.

Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra, va presentar l'acte, al qual van assistir 30 clients del segment de banca privada. L'esdeveniment, celebrat a l'auditori de CaixaBank a Aranzadi, va comptar amb la presència de Jordi Casajoana, director de Col·lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank, i de Carlota Moya, representant de l'Àrea Internacional de la Fundació Bancària “la Caixa”, mentre que la clausura fou a càrrec d'Alfonso Sánchez González, director de Banca Privada i Banca Personal de CaixaBank a Navarra.

En la sessió es va aprofundir en el “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada, que ajuda els clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i a trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables. També es van exposar les diferents possibilitats de mecenatge i d'implicació que existeixen, tenint en compte les motivacions, objectius, recursos i resultats; i es va aprofundir en la col·laboració amb Gavi Alliance. Al mateix temps, l'acte també va servir per presentar les conclusions de l'Informe anual del passat exercici, el primer en aquesta matèria.

Per al desenvolupament d'aquesta iniciativa, coordinada a través d'un equip amb dedicació exclusiva, CaixaBank Banca Privada ha subscrit acords amb institucions especialitzades en els diferents àmbits d'actuació: social, científic, cultural, mediambiental, etc.

Entre elles, destaca la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”, que aporta el seu coneixement en acció social, recerca científica, projectes culturals i cooperació internacional, i que ha seleccionat projectes clau d'aquests àmbits perquè els clients de Banca Privada de CaixaBank puguin col·laborar amb ells. També participen en el “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada els especialistes en gestió d'inversions de CaixaBank Asset Management.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

El “Projecte de Valor Social” s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials. D'aquesta manera, tot projecte filantròpic inclòs en el programa ha d'incorporar la definició d'uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un mesurament de l'impacte aconseguit.

La tipologia de productes i serveis filantròpics que es posen a la disposició dels clients van des de productes d'Inversió Socialment Responsable a la col·laboració amb els projectes impulsats i gestionats per l'Obra Social “la Caixa”. Així mateix, CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients accés a formació i a esdeveniments per millorar la seva formació sobre els àmbits del seu interès. Durant l'any 2017 CaixaBank ha organitzat més de 112 esdeveniments per formar els clients en aquest àmbit.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compta actualment amb 58.491 clients. A 31 de desembre de 2017, gestionava un total de 63.203 milions d'euros en actius.

L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 560 gestors. A Navarra, el centre de CaixaBank Banca Privada està situat a Pamplona i compta amb 25 professionals que ofereixen assessorament a 2.400 clients i gestionen un patrimoni global proper als 2.500 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES