Reportatge

Esport amb valors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

El proper 11 d'abril se celebra una nova edició de la Mediterranean Internacional Cup (MIC), el torneig de futbol formatiu més important del panorama internacional. Una vegada més, CaixaBank estarà recolzant aquesta competició, basada en valors molt vinculats als de l'entitat: esforç, treball en equip, superació, etc. Aquesta edició, a més, compta amb la creació del nou MICBasketball , una competició dedicada al bàsquet base.

Coincidint amb les dates de Setmana Santa, entre l'11 i 16 d'abril, torna un dels tornejos internacionals de futbol base més importants del món: la Mediterranean Internacional Cup (MIC). Per aquest prestigiós campionat, que s'organitza anualment a Catalunya, han passat estrelles de renom com Leo Messi, Marcelo Vieira, Neymar Jr, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Lucas Leiva, Philippe Coutinho o Sergi Busquets en les seves etapes de formació.

En aquesta edició de 2017, el torneig batrà tots els rècords de clubs, seus i països participants. Més de 280 equips, provinents de 42 països, disputaran aquesta 17ª edició.

700 partits en 33 camps repartits per la província de Girona que tenen com a objectiu fomentar els valors de l'esforç, constància, respecte i treball en equip.

Aquests valors que promou aquesta competició, des d'alevins a juvenils, han estat claus per a la presència de CaixaBank com a patrocinador principal. El torneig és una gran oportunitat per a tots els participants de conèixer altres cultures, viure la seva primera experiència professional i competir amb futures estrelles esportives en un marc immillorable i amb l'altaveu necessari per donar la projecció internacional que es mereix.

Incorporant noves modalitats esportives

Seguint amb aquesta filosofia d'integració a través de l'esport, l'organització ha volgut ampliar el seu espai esportiu amb la creació del primer torneig internacional de bàsquet: el MICBasketball. Amb vocació de convertir-se en un torneig mundial de referència per al bàsquet formatiu, aquesta primera edició reunirà 60 equips, de categories infantils i cadets, de 7 països que competiran del 13 al 16 d'abril en diferents poblacions de la Costa Brava (Girona).

En la inauguració d'aquesta competició el cartell és d'autèntic prestigi, amb equips europeus històrics com el FC Barcelona, el Fenerbahçe SK, el Divina Seguros Juventut o el Herbalife Gran Canària. També participaran els millors conjunts femenins del país, com el FC Barcelona - Club Bàsquet Santfeliuenc, el Spar Gran Canària o el CB Snatt’s Sant Adrià.

Neymar Jr. i Coutinho

Amb el MICBasketball ens marquem el repte de traslladar l'experiència de 17 anys de MIC al món del basket base. Hem crescut amb la filosofia d'enfrontar equips grans i petits en un mateix nivell i creiem que ara és el moment d'exportar tot això al món del basket

MIC Integra, cinquè any i rècord de participants

Per cinquè any consecutiu, l'organització celebrarà un campionat de futbol adaptat per a persones amb discapacitat amb l'objectiu de fomentar la integració a través de l'esport. Aquesta edició obtindrà el rècord de participants, cosa que posa de manifest la consolidació d'aquest campionat. A més, en aquesta edició de 2017 s'incorporarà el MIC Integra de bàsquet adaptat.

Tant els partits de futbol com els de bàsquet en aquesta modalitat, es jugaran el divendres 14 d'abril a Vidreres. El ex seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, apadrinarà aquesta edició, que té com a objectiu fomentar la creació d'un espai en l'imaginari esportiu per fer que aquests jugadors comptin amb una competició dedicada.

Patrocinis que representen i transmeten la cultura corporativa

Patrocinis com aquests, pels quals aposta CaixaBank, reflecteixen el caràcter de la marca i els valors que representa, lligats estretament al món de l’esport. A través d'aquestes modalitats esportives, entre les quals destaquen el futbol, bàsquet i running, també es transmet la cultura corporativa de l'entitat i s'estableixen vincles emocionals.

CaixaBank, en la seva vocació de ser una entitat propera i estretament vinculada als territoris en els quals està present, aplica de manera local la seva estratègia global, posant el focus en activitats que aportin els valors d'esforç i treball en equip.

 

NOTÍCIES RELACIONADES