Nota de premsa

Espectacular jornada del Plaza 3x3 CaixaBank 2019 a Palma

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank celebra la seva cinquena parada del Plaza 3x3 CaixaBank 2019 al Moll vell de Palma

Gairebé 100 equips i 300 participants, un total de 200 partits i més de 3.000 visitants han protagonitzat aquest dissabte a l'emblemàtic Moll Vell de Palma la cinquena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que ha significat una altra festa del bàsquet al carrer.

La cinquena jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que s'ha celebrat aquest dissabte a l'emblemàtic Moll Vell de Palma, ha significat una nova i multitudinària festa de bàsquet al carrer, amb una participació de més de 300 jugadors, jugadores i entrenadors, en un total de gairebé 100 equips. Al llarg de la jornada s'han disputat uns 180 partits i s'ha comptat amb la visita de més de 3.000 acompanyants i visitants, així com amb la presència de destacats representants institucionals.

La jornada, que com sempre ha estat oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 10:00 del matí i al migdia, de la mà de l'Ambaixador FEB Fernando Romay, s'han celebrat diversos concursos, en els quals han participat nombrosos nens i nenes. Les ja familiars pistes CaixaBank i Universo Mujer han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter de diversió, competició i participació.

Per fer front a les altes temperatures s'han habilitat uns ‘iglús’ protectors de la calor i un servei de dutxes obertes per als participants.

La novetat d'aquesta jornada balear ha estat l'exhibició de bàsquet en cadira de rodes per part de l'equip del Club Esportiu Binissalem. Un acte emmarcat al programa de reptes mensuals de CaixaBank per impulsar l'esport paralímpic i donar visibilitat i veu als seus esportistes. En el Plaza 3x3 s'ha celebrat el repte del mes de juliol, amb l'objectiu de “formar a una nova generació més tolerant amb l'esport adaptat”.

Aquesta cinquena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 organitzat per la FEB ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma a través del seu Institut Municipal d’Esports, i Ports de Balears, així com amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet dels Illes Balears i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. La jornada ha conclòs sobre les 18:00, amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories, a la qual han assistit representants de les institucions locals.

Carles Gonyalons: “Una jornada fantàstica”

El director general d'Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, ha dit que “ha estat una jornada fantàstica, en una ubicació espectacular. Vull donar les gràcies al treball de la Federació de Bàsquet balear i la FEB, i per descomptat al suport de CaixaBank per portar a Palma aquest esdeveniment tan especial”.

Francisco Ducrós. “Difondre l'esport al carrer i els seus valors”

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, ha assegurat que “estem molt contents d'estar en aquest esdeveniment, que demostra a més el valor de la col·laboració públic-privada. Aquesta jornada de Plaza 3x3 CaixaBank encaixa perfectament en el plantejament de difondre l'esport al carrer i els seus valors. Enhorabona”.

María Cruz Rivera: “CaixaBank aposta per Mallorca com a enclavament estratègic”

Per la seva banda, María Cruz Rivera, DT CaixaBank a Balears, ha destacat “la importància que el torneig torni a la illa anys després de la seva primera parada. Donada la gran afició al bàsquet que hi ha a les Illes, aquest any hem apostat per celebrar el Plaza 3x3 CaixaBank a Palma aconseguint una gran participació i presència de públic. Estem molt satisfets amb el resultat”.

Juanjo Talens: “Encantats d’haver viscut aquest Plaza 3x3 CaixaBank”

El president de la Federació de Bàsquet dels Illes Balears, Juanjo Talens, ha destacat que “l'aposta pel format 3x3 és una aposta de present i de futur, treure el bàsquet al carrer i obrir-ho a tots. El nostre agraïment a la FEB i CaixaBank per haver-hi traido el Plaza 3x3 a Palma, estem encantats d'haver viscut aquesta jornada”.

Fernando Romay: “Una altra jornada fantàstica”

Per a l'Ambaixador FEB Fernando Romay, “ha estat una altra jornada fantàstica, com ho són sempre aquestes jornades de bàsquet al carrer del Plaza 3x3 CaixaBank. En una ciutat meravellosa i acollidora com Palma, que viu l'esport com a poques i que ha començat l'estiu regalant bàsquet, ha estat una gaudida veure el Moll Vell ple de nens, nenes, majors i famílies gaudint d'aquest esperit de competició, diversió i convivència. No trigarem a tornar!”

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Murcia i Almeria-  el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dóna nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat propera amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat al territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES