Nota de premsa

CaixaBank celebra un esdeveniment gastronòmic a l’Eurostars Torre Sevilla per refermar la relació amb els seus clients de banca privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jornada de Banca Privada 'En Esència' Sevilla 2018

• Més de 320 clients de la Territorial Andalusia Occidental han pogut viure una experiència gastronòmica a l’Eurostars Torre Sevilla de la mà del prestigiós xef Miguel Martí.

• Aquesta acció s'engloba dins el programa ‘En Essència’, que té com a objectiu reforçar la relació amb els clients de Banca Privada a través d'experiències exclusives.

• CaixaBank compta a Andalusia amb 37 professionals als seus centres de Banca Privada situats a Sevilla, Jerez i Còrdova, que atenen 3.200 clients i gestionen un patrimoni proper als 2.500 milions d'euros.

CaixaBank va celebrar ahir a l’Eurostars Torre Sevilla una nova edició de l'esdeveniment ‘En Essència’, acció dissenyada per CaixaBank per reforçar la relació amb els seus clients en el segment de banca privada.

Rafael Herrador, Director Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, i Rocío Pizarro, Directora de Banca Privada de CaixaBank a Andalusia Occidental van presidir la trobada en la qual més de 320 clients de Sevilla van poder viure una experiència gastronòmica i artística de la mà del prestigiós xef Miguel Martí.

Martí és un restaurador amant del bon gust i la tradició culinària que destaca per la seva enorme creativitat per innovar en els plats més tradicionals. Guardonat amb els Premis Empresa de l'Any 2009 i Asotur 2010, el xef propícia innumerables emocions amb cadascuna de les seves propostes, on l'evocació i el suggeriment permeten descobrir un món en el qual només té lloc la qualitat, l'elegància i la distinció.

En la jornada d'ahir, Miguel Martí fou el protagonista, interactuant amb els convidats i donant una xerrada sobre innovació en l'alta cuina. Posteriorment, tots els assistents a la jornada van poder degustar un menú exclusiu preparat pel famós cuiner en el qual van destacar les seves “tres obres d'art” gastronòmiques: Crème Brûlée de Parmesà (art clàssic), Panna Cotta de llagostins (art contemporani) i Ou de Dalí (art avantguardista).

‘En essència’ és un esdeveniment exclusiu i totalment diferencial en el qual tots els detalls, des del concepte creatiu fins a la música, estan especialment dissenyats per CaixaBank Banca Privada. La proposta d'aquesta edició se centra a desenvolupar una experiència gastronòmica diferent, que jugui amb les formes de l'elaboració dels plats per crear elements únics. A més, ‘En Essència’ relaciona aquests esdeveniments gastronòmics amb la música i, de fet, en la jornada d'ahir els assistents van poder delectar-se amb la interpretació del reconegut violinista Pablo Navarro.

Una iniciativa consolidada per l'èxit de públic i resultats

L'entitat financera va apostar per primera vegada per la creació d'un esdeveniment propi el 2014 per fomentar la relació amb els seus clients de banca privada. Davant el bon acolliment d'aquestes selectes trobades, es va decidir organitzar, amb la mateixa producció que en anys anteriors, una gira per diverses ciutats espanyoles.

En aquesta ocasió s'ha creat la primera “Exposició comestible”. Aquesta és itinerant per Espanya i posa en valor els productes de cada terra. Essències de Llevant, Essències de Navarra, Essències del Sud, Essències de les Illes o Essències del Mediterrani són les exposicions que s'han dut a terme durant aquest any. El circuit ‘En Essència 2018’ abaixa el teló amb aquesta última jornada a Sevilla.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compta amb 58.491 clients. A 31 de desembre de 2017, gestionava un total de 63.203 milions d'euros en actius.

L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen a les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 560 gestors.

A Andalusia occidental, els centres de CaixaBank Banca Privada estan situats a Sevilla, Jerez i Còrdova i compta amb 37 professionals que, a tancament de l'any 2017, prestaven assessorament a més de 3.200 clients que gestionen un patrimoni proper als 2.500 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES