Nota de premsa

Ence signa amb CaixaBank un préstec sostenible per al seu negoci de cel·lulosa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Cultiu forestal d'Ence a Navia (Astúries)

• Servirà per finançar inversions dirigides a promoure l'economia circular i millorar l'acompliment mediambiental a la biofàbrica d'Ence a Navia

• Les condicions de finançament d'aquest nou préstec estan vinculades al seu acompliment en sostenibilitat

Ence-Energia i Cel·lulosa ha signat un nou préstec sostenible de 25 milions d'euros amb CaixaBank, que servirà per finançar diferents projectes de la companyia per al negoci de cel·lulosa.

Aquest nou préstec contribuirà a finançar, entre d'altres, inversions dirigides a promoure l'economia circular i millorar l'acompliment mediambiental de la biofàbrica d'Ence a Navia (Astúries).

Un dels aspectes més destacats de l'operació consisteix en què les condicions del préstec es fixaran tenint en compte el seu acompliment en sostenibilitat, de manera que si la companyia millora els seus paràmetres de sostenibilitat, millorarà també el tipus d'interès.

En aquest sentit, l'empresa de rating independent Sustainalytics serà la responsable d'avaluar anualment l'acompliment d'Ence en aspectes mediambientals, socials i de bon govern.

Amb aquesta operació, Ence reforça la seva aposta per la sostenibilitat i es posiciona com a una de les companyies espanyoles líders a promoure un finançament sostenible per a inversions amb un clar impacte positiu a nivell ambiental.

CaixaBank és el primer banc de l'Ibex 35 a neutralitzar totalment la seva petjada de carboni calculada i, per cinquè any consecutiu, ha estat inclosa per l'organització CDP en l'índex d'empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic. Així mateix, col·labora amb el Banc Europeu d'Inversions en el finançament de projectes enfocats a la lluita contra el canvi climàtic, contribuint als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

NOTÍCIES RELACIONADES