Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2019 viu la seva primera festa a Àvila

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Primera parada del Plaza 3x3 CaixaBank a Àvila

L'emblemàtica Plaça de Santa Teresa d’Àvila ha estat aquest assolellat dissabte l'escenari de l'arrencada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que en els pròxims mesos recorrerà altres ciutats espanyoles com a circuit de referència de la promoció del bàsquet al carrer i els seus valors. A la jornada a Àvila han participat gairebé 200 jugadors i jugadores de tota la província, s'han jugat més de 120 partits, i ha comptat amb la presència de Fernando Romay com a Ambaixador FEB.

Gairebé 200 jugadors i jugadores de tota la província i totes les edats s'han donat cita aquest dissabte a l'emblemàtica Plaça de Santa Teresa d’Àvila per participar en la primera jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, en la qual s'han jugat més de 120 partits i ha comptat amb la presència de Fernando Romay com a Ambaixador FEB. A més, l'esdeveniment ha congregat gairebé 1.500 visitants.

La jornada a Àvila ha començat al voltant de les 10.30 del matí amb els primers partits programats, i al migdia, de la mà de Fernando Romay, s'han celebrat diversos concursos en els quals han participat nombrosos nens i nenes.

Les ja familiars pistes CaixaBank i Univers Dona han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter festiu, de diversió i participació. La primera parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 organitzat per la FEB ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació d'Àvila, així com de la Federació de Bàsquet de Castella i Lleó (FBCyL) i la seva delegació a Àvila, i un equip de 20 voluntaris del programa de Voluntaris FEB-CaixaBank que han atès a participants i visitants.

La jornada ha conclòs sobre les 17.00, amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories, masculina i femenina.

L'alcalde d'Àvila, José Luis Rivas, s'ha mostrat plenament satisfet per “viure aquesta jornada de Plaza 3x3 CaixaBank a Àvila, és un plaer i un orgull, perquè no totes les ciutats tenen l'oportunitat de gaudir de dissabtes com aquest gràcies a un esport tan meravellós com el bàsquet. Esperem viure-ho de nou en pròximes edicions del circuit”.

Per la seva part, la directora de l'àrea de negoci de CaixaBank a Àvila-Segòvia, Carmen Rodríguez Pulgar, ha valorat molt positivament l'elecció de la ciutat d'Àvila com a primera parada del circuit, donada la importància estratègica de la ciutat en la direcció territorial de l'entitat financera: “CaixaBank és una entitat compromesa amb el bàsquet, amb el qual comparteix valors humans i estratègics que ens converteixen en un dels patrocinadors de referència del bàsquet espanyol. Per aquest motiu, i per sisè any consecutiu, col·laborem en l'organització del circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major campionat de bàsquet 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya que recorre les principals places del país”.

Patricia Rodríguez, tinent d'Alcalde i regidora de Benestar Social i Igualtat d'Àvila, ha donat les gràcies “a tots els que han fet possible que Àvila sigui avui la capital del bàsquet 3x3 espanyol” i ha valorat “que la festa del Plaza 3x3 CaixaBank tingui una referència especial a l'esport femení, la promoció del qual és una de les grans obstinacions de l'Ajuntament d'Àvila”.

Per al delegat de la FBCyL a Àvila, Juanjo Bernabé, “als amants del bàsquet ens causa una gran satisfacció viure una jornada així, amb aquesta plaça plena de nens i nenes i les seves famílies. És un plaer gaudir d'aquest ambient únic de bàsquet i convivència, tant de bo ho repetim en el futur”.

I finalment l'Ambaixador FEB Fernando Romay ha subratllat que “any a any el Plaza 3x3 CaixaBank se supera a si mateix, ens fa viure un ambient extraordinari en el qual tots gaudim amb el bàsquet al carrer. Volem que es jugui a bàsquet, que els nens i nenes convisquin unes hores, que es diverteixin i ho passin molt bé, i haver començat el circuit d'aquest any a Àvila ha estat meravellós per l'acolliment de tots, nens i nenes, famílies i institucions”.

Després de la seva brillant arrencada a Àvila, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 viurà la seva segona parada dissabte que ve, 4 de maig, a l'emblemàtica Plaça d'Espanya de Melilla.

Tots els detalls del Plaza 3x3 CaixaBank 2019 es poden seguir a través de la pàgina http://www.feb.es/plaza3x3.aspx.

8 anys de bàsquet en les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit des de fa set anys, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES