Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte a Palma

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
María Cruz Rivera, directora territorial CaixaBank Baleares, i Juanjo Talens, president Federació Bàsquet Illes Balears

L'emblemàtic Moll Vell de Palma serà l'escenari aquest dissabte 29 de juny de la cinquena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que ja ha viscut exitoses jornades a Àvila, Melilla, Logronyo i Pamplona i en els pròxims mesos recorrerà altres ciutats de tota Espanya en jornades de bàsquet al carrer. El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, han presentat la jornada aquest dimarts.

Després de les seves exitoses tres primeres parades de l'any a Àvila, Melilla, Logronyo i Pamplona, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte 29 de juny a Palma, al Moll Vell del qual es viurà una nova jornada de bàsquet gratuït al carrer.

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, han presentat la jornada aquest dimarts a la seu de l'entitat bancària.

Juanjo Talens ha "agraït el suport de la FEB i CaixaBank per al desenvolupament d'aquest esdeveniment, que torna a Mallorca després de molts anys, que ja ha reunit més de 40.000 participants des de la seva creació i amb el qual també volem potenciar el 3x3 com a nova modalitat olímpica".

Per la seva part, María Cruz Rivera, ha animat a la participació en la jornada i ha destacat que "CaixaBank és una entitat compromesa amb l'esport i comparteix valors com l'esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i respecte que són conceptes associats amb els quals ens sentim identificats com a empresa"

L'esdeveniment a Palma compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma a través del seu Institut Municipal d'Esports, i Ports de Balears, així com amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades en les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el circuit més gran de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.