Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte a Melilla

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D’esquerra a dreta: l'Ambaixador FEB, Fernando Romay; el conseller de Joventut, Educació i Esports de Melilla, Antonio Miranda; el director d'oficines de CaixaBank a Melilla, Eduardo González; i el president de la Federació De Melilla de Bàsquet, Javier Almansa

L'emblemàtica Plaza de España de Melilla serà l'escenari aquest dissabte 4 de maig de la segona parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que va arrencar el passat cap de setmana a Àvila i en els pròxims mesos recorrerà altres ciutats de tota Espanya en jornades de bàsquet al carrer. La parada a Melilla s'ha presentat oficialment aquest divendres a la Conselleria de Joventut, Educació i Esports.

Després de la seva brillant arrencada el passat cap de setmana a Àvila, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 viurà aquest dissabte 4 de maig la seva segona parada a l'emblemàtica Plaza de España de Melilla.

L'esdeveniment compta amb el suport de les institucions locals i la Federació De Melilla de Bàsquet, així com amb la col·laboració d'un equip de voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. La jornada a Melilla, que com sempre estarà oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, començarà sobre les 10.00 del matí i es prolongarà fins a les 17.00 de la tarda aproximadament, amb competicions a totes les categories, masculines i femenines, i diferents concursos amenitzats per l'Ambaixador FEB Fernando Romay.

Aquest divendres, el conseller de Joventut, Educació i Esports de Melilla, el director d'oficines de CaixaBank a Melilla; el president de la Federació De Melilla de Bàsquet i l'Ambaixador FEB Fernando Romay han presentat oficialment la jornada.

El conseller de Joventut, Educació i Esports de Melilla, Antonio Miranda, ha valorat la “confiança de la Federació Espanyola de Bàsquet, amb Jorge Garbajosa al capdavant, que està prestant un gran suport a la nostra ciutat, amb la presència de la Selecció Masculina i de la Femenina en els últims mesos. I dins d'aquestes activitats previstes està el Plaza 3x3 CaixaBank que se celebrarà aquest dissabte i que segur que serà un èxit de participació.”

Per la seva part, el director d'oficines de CaixaBank a Melilla, Eduardo González, ha volgut destacar que “és un orgull comptar amb la segona parada d'un circuit d'aquesta rellevància a Melilla. Això posa de manifest la importància de la ciutat per a CaixaBank, entitat pròxima amb els territoris d'influència dels seus clients. Al mateix temps, és un orgull portar aquí un torneig que imparteix valors compartits amb l'entitat com l'esforç, superació, treball en equip i companyonia”.

Per al president de la Federació De Melilla de Bàsquet, Javier Almansa, “cal destacar que comptem amb més de 400 participants, més de 100 equips i 300 partits. Vuit hores amb 10 pistes al voltant de la Plaza de España, amb categories des de mini a sènior, que assegura un esdeveniment fantàstic on es podrà practicar esport al carrer i jugar a una cosa tan meravellosa com és el bàsquet.”

I l'Ambaixador FEB Fernando Romay, ha assegurat que “la ciutat de Melilla té un sentiment d'esport inclusiu i això ho demostra dotant d'activitats als nens i nenes, com és el Plaza 3x3 CaixaBank, un esdeveniment global de 360 graus, en el qual volem vestir de ‘bàsquet’ una vegada a l'any els llocs emblemàtics de les ciutats espanyols. L'esport i el bàsquet ha d'agrair a Melilla el seu compromís i el seu treball.”

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats. Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació.

El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit des de fa set anys, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES