Nota de premsa

El jurat del ‘Premi CaixaBank d'Innovació i Modernització d'Empreses Turístiques a Canàries’ tria el guanyador

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El jurat del “Premi CaixaBank d'Innovació y Modernització d'Empreses Turístiques a Canarias”, constituit per representants de CaixaBank i de les associacions Ashotel, Feht, Asolan y Asofuer, ha seleccionat al guanyador de la segona edició d'aquest guardó

• La segona edició d'aquest guardó reconeix l'empresa canària, amb activitat en el sector turístic, que realitzés durant l'any passat les millors actuacions en els àmbits del disseny, innovació i/o modernització turística.

• El premi es lliurarà dimecres que ve, 17 de gener, en l'àmbit de la 38a edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR)

El jurat del “Premi CaixaBank d'Innovació i Modernització d'Empreses Turístiques a Canàries”, constituït per representants de CaixaBank i de les associacions Ashotel, Feht, Asolan i Asofuer, ha seleccionat el guanyador de la segona edició d'aquest guardó. El nom del guardonat es farà públic el pròxim dia 17 de gener, en l'àmbit de la 38a edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebrarà a IFEMA els dies del 17 al 21 de gener de 2018. El president del Govern de Canàries, Fernando Clavijo, i el director territorial de CaixaBank a Canàries, Juan Ramón Fuertes, seran els encarregats de lliurar el premi a l'empresa guanyadora.

Amb aquest guardó CaixaBank busca identificar, reconèixer i premiar a l'empresa canària, amb activitat en el sector turístic que, segons el criteri del jurat del premi, realitzés durant l'any passat les millors actuacions en els àmbits del disseny, innovació i/o modernització turística, encaminades a la millora de la seva oferta i resultats.

Per això, l'entitat ha convocat aquest concurs dirigit a organitzacions que desenvolupin la seva activitat en l'àmbit del sector turístic a Canàries i que estiguin associades a algunes de les quatre majors federacions del sector a les illes: Ashotel, Feht, Asolan i Asofuer. CaixaBank s'ha acompanyat d'aquestes quatre associacions hoteleres, que agrupen a la major part de l’empresariat canari del sector, en un concurs que té com a objectiu impulsar actuacions encaminades a la millora i creixement de les empreses canàries del sector econòmic més important de la regió.

En paraules de Juan Ramón Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canàries, “seguim demostrant el compromís de la nostra entitat amb el sector turístic a les Illes. Els asseguro que al jurat no li ha estat fàcil triar el premiat, ja que el nivell de les empreses turístiques que compleixen amb els requisits i que operen a Canàries és molt alt.”

El jurat del premi ha valorat, entre altres, aspectes com el grau d'innovació i modernització que s'ha realitzat en el producte o servei ofert, la grandària del mercat objectiu al qual es dirigeix, la sostenibilitat del mateix en el temps, els resultats obtinguts respecte als recursos emprats o la generació de llocs de treball aconseguida.

El guanyador d'aquesta segona edició del Premi CaixaBank d'Innovació i Modernització d'Empreses Turístiques a Canàries serà obsequiat amb un viatge de 3 dies per a dues persones, que inclou avió i hotel de categoria superior, en una zona turística de primer nivell nacional o internacional. Aquest reconeixement també contempla un vessant de formació i millora del negoci, ja que durant l'estada, directius hotelers de la zona donaran a conèixer la seva oferta i mètodes de treball.

3 centres especialitzats en empreses a Canàries

CaixaBank posa a la disposició de les empreses canàries 3 centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En aquests centres d'empreses treballen més de 49 especialistes que donen servei actualment a 2.268 empreses canàries, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l'estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha triat CaixaBank com el seu banc. A Canàries aquest percentatge s'elevaria al 61%. D'aquesta manera, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és el banc d'empreses líder en penetració del mercat a Espanya.

CaixaBank, líder en assessorament per comerç exterior

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L'entitat compta amb un ampli equip d'especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Igualment, compta amb un equip de banca internacional i amb una xarxa d'oficines de representació en París, Milà, Frankfurt, Pequín, Xangai, Dubai, Nova Delhi, Istanbul, Singapur, el Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York i Johannesburg. L'entitat també disposa d'oficines operatives a l'exterior: Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També compta amb acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

L'ampli equip d'experts, l'experiència en negocis i projectes internacionals i la seva xarxa exterior permeten a CaixaBank donar suport a les empreses exportadores amb productes i assessorament específic i adaptat a les seves necessitats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES