Nota de premsa

El Grup Baskonia-Alavés presenta un ambiciós pla de fidelització amb el suport tecnològic de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Tarjetas Grupo Baskonia-Alavés

• El Club canalitza el pla a través de la nova Targeta GOLD, i a través de polseres contactless emeses per l'entitat financera

• Més de 50 comerços alabesos s'han adherit ja al projecte

El Grup Baskonia-Alavés ha presentat avui un ambiciós pla de fidelització dirigit a aficionats de tots dos clubs i als usuaris de Bakh, amb el suport tecnològic de CaixaBank. El Grup Baskonia-Alavés ha posat en marxa la seva nova fórmula per beneficiar els aficionats de tots dos equips i els usuaris de Bakh amb descomptes en les seves compres a comerços de Vitoria-Gasteiz, i accés a fantàstiques experiències amb les diferents seccions del grup.

Amb les noves targetes Baskonista GOLD, Alavesista GOLD i Bakh GOLD el Club pretén retornar als seus aficionats el suport constant que realitzen cap als seus equips i instal·lacions de referència, convertint-los en aficionats privilegiats de cara als comerços alabesos. D'aquesta forma, cada vegada que paguin amb la seva Targeta GOLD en els comerços adherits acumularan un percentatge de la seva compra a manera de descompte en el seu abonament de la temporada següent. A més, gràcies a CaixaBank, cada vegada que utilitzin la seva targeta entraran en sorteigs d'experiències privilegiades, com conèixer personalment els jugadors, viatjar amb l'equip, o massatges a Bakh, per citar només alguns.

El club té clara la idea que “junts som més forts”, entenent per “junts” a clubs, aficionats, comerços i el suport tecnològic de CaixaBank. Per això, ha posat obstinació en aquesta transformació i anima a comerços i a aficionats al fet que s'uneixin i comencin a gaudir dels beneficis de caminar units.

La Targeta GOLD és totalment gratuïta per als aficionats i usuaris que la sol·licitin i no requereix l'obertura d'un nou compte bancari. Podrà ser adquirida a qualsevol oficina de Caixabank o al web tarjetagold.com. La targeta va dirigida a tots els aficionats, no només als abonats.

Els imports acumulats a dia d'avui amb l'antic programa de fidelització no es perden, i se sumaran al nou programa de forma progressiva.

CaixaBank es va incorporar la temporada passada com a patrocinador del Deportivo Alavés i com a banc oficial del club. Ara fa un pas més, incorporant aquest acord amb Saski Baskonia i BAKH. L'entitat financera ha volgut mostrar així el seu suport i compromís amb l'esport alabès.

CaixaBank aporta tota la seva experiència i capacitat tecnològica a aquest ambiciós pla de fidelització, emetent targetes amb els escuts i colors de l'Alavés, Baskonia i Bakh, que permeten pagar les compres a final de mes o en còmodes terminis.

També es poden sol·licitar innovadores polseres contactless amb els colors dels clubs, i descarregar l'aplicació CaixaBank Pay, que permet pagar amb només acostar el telèfon mòbil, enviar diners als amics o fraccionar les compres en còmodes terminis. Totes aquestes targetes i aplicacions incorporen CaixabankProtect, que protegeix als usuaris d'accions fraudulentes.

Tant aficionats com comerços podran trobar més informació a la pàgina web tarjetagold.com.

 

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina 16 equips de Primera Divisió i 16 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 15.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES