Nota de premsa

El Girona FC presenta la campanya d’abonats de la nova temporada que compta amb el finançament de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El Girona FC presenta la campanya d’abonats de la nova temporada que compta amb el finançament de CaixaBank.

CaixaBank Consumer Finance ofereix l’opció de fraccionar el pagament en 3, 6 o 9 mesos.

La campanya ha estat presentada pel president del Girona FC, Delfí Geli i el director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª Gonzalez.

CaixaBank i el Girona FC han presentat avui la nova campanya d’abonats del club. L’acte que s’ha celebrat a CaixaForum Girona, ha comptat amb la presència del director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª González i del president del Girona FC, Delfí Geli.

L’acord assolit entre el club i CaixaBank facilita el finançament dels abonaments de temporada, el pagament dels quals es podrà fraccionar en terminis de 3, 6 o 9 en excel·lents condicions.

Els socis interessats en adquirir l’abonament s’hauran d’adreçar a les oficines del club per tal de tramitar la compra i acollir-se al finançament de CaixaBank Consumer Finance. La tramitació és ràpida i senzilla i serà necessari que el soci presenti el seu DNI i un nº de compte o targeta de CaixaBank.

La col·laboració de CaixaBank en la campanya d’abonats del Girona FC es visualitzarà amb la incorporació del logo de l’entitat en el revers del carnet d’abonat.

El president del Girona FC, Delfí Geli, ha destacat durant la presentació que “ens esperen uns grans anys i volem viure’ls al costat de la nostra afició”. El màxim responsable blanc-i-vermell també ha confessat que “em va impressionar la reacció de la ciutat en les festes de l’ascens. Vaig ser conscient de com ha crescut el club”.

El director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Mª González, ha manifestat que el finançament de la campanya d’abonats és un dels àmbits de la col·laboració de l’entitat financera amb el club gironí, un dels principals actius esportius de les comarques gironines.

CaixaBank, grup financer líder al mercat espanyol

CaixaBank és un grup financer, líder del mercat espanyol, integrat per negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders del sector serveis. L’essència i tret diferencial del Grup és la seva implicació i el seu compromís ferm amb la societat. CaixaBank aposta pel desenvolupament de l’activitat bancària basada en els valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

CaixaBank té la major base de clients a Espanya, amb 15,8 milions, i és el banc principal per a 1 de cada 4 clients a l’estat. L’entitat compta amb la xarxa més extensa d’Espanya, amb més de 5.500 oficines i prop de 9.500 caixers, que es complementa amb un servei líder de banca mòbil i online.

CaixaBank Consumer Finance

CaixaBank Consumer Finance és l’entitat especialitzada en crèdit al consum del Grup. És col·laborador financer de més de 11.000 punts de venda físics o e-commerce de grans marques de distribució, comerços retail de diferents sectors i concessionaris d’automòbils.

 

NOTÍCIES RELACIONADES