Nota de premsa

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra renova parcialment la seva composició en complir-se 3 anys de la seva posada en marxa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra

• Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha estat present en la reunió d'aquest òrgan consultiu de l'entitat que vetlla pels interessos financers i socials de Navarra.

• El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional i de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra s'ha reunit avui a Pamplona en una trobada on s'ha procedit a renovar parcialment la seva composició quan es compleixen ja 3 anys de la seva posada en funcionament. La reunió ha comptat amb la presència de Juan Alcaraz, director general de CaixaBank; Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra; Javier Miranda Erro, president de la Fundación Bancaria Caja Navarra, i la resta de membres del Consell.

Precisament, Javier Miranda Erro, màxim dirigent de la Fundación Bancaria Caja Navarra, ha assumit la presidència del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra en substitució de Joaquín Giráldez Deiro, el seu predecessor en el càrrec.

A més, han entrat a formar part d'aquest òrgan consultiu María José Ballarín Domeque, consellera delegada del Grupo Obenasa; Silvia Ezquerra Lavega, presidenta de Talleres Ezquerra; Yolanda Falcón Goñi, directora executiva de Falcón SA; Yolanda Torres Lusarreta, vicepresidenta de MTorres Diseños Industriales; Joseba Martikorena Damboriena, director general de Martiko; i Jesús Sarasa Murugarren, director general del Grupo AN.

Per la seva banda, continuen com a membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra José Antonio Sarría Terrón, president de la Confederación de Empresarios de Navarra (CEN); José Manuel Ayesa Dianda, president de la Fundación Universidad de Navarra; Luis Colina Lorda, director general de La Información; Alberto Munárriz Aldaz, director general de Linden Comansa; i Juan Miguel Sucunza Nicasio, president del Grupo Berkelium.

Sobre la renovació d'aquest òrgan consultiu, Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha assenyalat que “la renovació del Consell Assessor Territorial de CaixaBank tres anys després de la seva creació suposa per a CaixaBank mantenir l'aposta ferma que va fer en el seu moment per la Comunitat Foral com a agent actiu per al seu desenvolupament econòmic i social. M'agradaria agrair als consellers que no continuen la seva dedicació i treball durant aquests tres anys”.

D'altra banda, Alcaraz ha destacat “l'entrada de quatre dones empresàries i directives que acumulen ja una gran trajectòria professional, la qual cosa, sens dubte, enriquirà la tasca d'aquest òrgan consultiu”.

Durant la trobada, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Navarra han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de la Comunitat Foral.

El Consell Assessor de CaixaBank a Navarra treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social “la Caixa” a Navarra. Així mateix, aspira a reforçar l'arrelament i la vinculació històrica que l'entitat financera té, a través de les antigues caixes d'estalvis, amb aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, tots ells de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afecten la situació econòmica de Navarra, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que puguin projectar-se a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.

 

NOTÍCIES RELACIONADES