Nota de premsa

El Consejo General de Procuradores de España i CaixaBank renoven el seu acord estratègic de col·laboració

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Carlos Estévez i Juan Gandarias

• Els procuradors col·legiats continuaran amb l'accés als productes i serveis de CaixaBank en condicions preferents

El director territorial de CaixaBank a Madrid, Juan Gandarias,  i el president del Consejo General de Procuradores de España (CGPE), Juan Carlos Estévez, han signat a la seu del CGPE, la renovació de l'acord estratègic de col·laboració entre ambdues institucions, gràcies al qual tots els col·legiats, empleats i col·laboradors dels Col·legis de Procuradors d'Espanya seguiran accedint  als productes i serveis de CaixaBank en condicions preferents.

Un dels punts més destacables de l'acord és la creació del Compte Procuradors amb què, a més de gestionar fàcilment tots els moviments bancaris, els procuradors col·legiats seguiran exempts de pagar les comissions de manteniment i administració del compte, i podran fer transferències dins la Unió Europea i ingressos de xecs, també sense comissions. Un altre dels avantatges del Compte Procuradors és que porta associat un pack gratuït de targetes de dèbit i crèdit.

Finançament preferent

Gràcies a l'acord entre ambdues institucions, els procuradors col·legiats  tenen accés a finançament tant personal, com professional  amb condicions preferents. Actualment, els procuradors poden accedir a l'assessorament personalitzat per part d'un especialista de CaixaBank que fa un estudi de planificació financera adequat a les necessitats de cada client. Tots els assessors de CaixaBank disposen d'una àmplia formació per poder oferir solucions a mida mitjançant una gran gamma de fons d'inversió, carteres de fons, productes estructurats, valors, assegurances d'estalvi i productes de previsió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES