Nota de premsa

El Centre Comercial Torre Sevilla assoleix el 92% de comercialització a les portes de la seva obertura

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Antonio Cayuela, administrador únic de Puerto Triana i Rafael Herrador, director territorial de CaixaBank a Andalucía Occidental

• El grup de moda suec H&M s'incorpora a l'oferta de moda amb una proposta per a tots els públics.

• Grup DIA també comptarà amb un establiment i formarà part de l'oferta comercial del Centre.

El Centre Comercial Torre Sevilla, un projecte de CaixaBank, ha assolit el 92% de comercialització a només dos mesos de la seva obertura. L'oferta comercial diferencial i la seva privilegiada ubicació dins el conjunt de la Torre Sevilla, al costat del barri de Triana i a deu minuts caminant del casc històric-monumental, han propiciat la instal·lació de marques de prestigi locals, nacionals i internacionals.

La dada s'ha donat a conèixer durant la visita realitzada avui per presentar el Centre Comercial Torre Sevilla davant els mitjans de comunicació. El director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, Rafael Herrador, i l'administrador únic de Port Triana, Antonio Cayuela, que ha estat acompanyat del gerent de Port Triana, Javier López, han estat els encarregats de donar els detalls del primer centre comercial d'ús mixt, urbà i obert de la capital andalusa.

El Centre Comercial Torre Sevilla proposa una nova experiència comercial urbana inèdita a Sevilla, una alternativa als centres comercials tradicionals que basa la seva singularitat en l'aposta per les compres en un espai obert i una oferta comercial diferencial de moda, cultura i gastronomia, a més d'un gimnàs d'última generació.

El director territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, Rafael Herrador, ha agraït el suport rebut a l'hora de convertir el conjunt arquitectònic de la Torre Sevilla en “un espai únic enriquit amb uns altres usos com són els socials, culturals i comercials”. També ha aprofitat per destacar que és “un nou aliat en el desenvolupament del turisme de compres i de negocis pel qual també està apostant la ciutat de Sevilla”, ha declarat Herrador.

Per part seva, l'administrador únic de Port Triana, Antonio Cayuela, ha manifestat que “el visitant s'emportarà una experiència de visita única i diferencial que perdurarà més enllà del temps que romangui al centre”. I ha afegit que “és un centre comercial que homenatja a Sevilla i s'inspira en els seus carrers, en configurar-se al voltant d'un gran carrer central envelat, pavimentat en tons blanc i teula, i amb places en els seus extrems”. Un innovador espai que es converteix en una prolongació dels més tradicionals i transitats carrers del cor de la capital andalusa.

H&M i Grup DIA també seran al Centre Comercial

Una de les últimes incorporacions a l'oferta de moda del Centre Comercial Torre Sevilla és el grup de moda suec H&M, que comptarà amb un local de més de 2000 metres quadrats amb una proposta per a tots els públics.

A l'apartat de distribució, també s'ha sumat, Grup DIA, que estarà present amb un establiment destinat a oferir als clients del centre comercial un ampli assortiment de productes d'alimentació, llar, bellesa i salut.

Dins la proposta de complements de moda i llar, el Centre Comercial Torre Sevilla ha incorporat també les firmes BIBA, Parfois, A’rcopedico i Flying Tiger així com Time Road, Joia i Disseny i José Luis Joieria.

Complementen l'oferta de salut i bellesa la presència de les firmes Be Beauty, Jean Louis David, Soloptical i Multiòptiques. i la de tecnologia, les botigues de Movistar, Vodafone i Orange.

En l'apartat de serveis, el Centre Comercial comptarà amb una oficina de CaixaBank i una farmàcia de dues plantes que obrirà sota el nom de BOTIQ.

Moda, cultura i gastronomia

Aquests nous operadors se sumen a l'oferta comercial ja anunciada, entre la qual la destaca la primera botiga urbana de Primark a Sevilla, a més d'uns altres grans operadors de moda i complements com Mango, Women’secret, Springfield, Hunkemöller, Calzedonia, Tezenis, Foot Locker i JD Sports; i les ensenyes andaluses Majoral, Marypaz i Aromes.

La distribuïdora de productes culturals, d'oci, tecnologia i llar, Fnac, també ha anunciat la seva presència al centre comercial, que, al costat de la CaixaForum Sevilla, el primer centre cultural de l'Obra Social “la Caixa” a Andalusia, completaran les propostes culturals del conjunt arquitectònic.

L'oferta gastronòmica vindrà de la mà del “Brisolé”, l'espai gastronòmic de 6.000 metres quadrats caracteritzat per la presència de gastronomia local, propostes amb alt component d'innovació i aposta pel menjat sa i orgànic. Entre les ensenyes locals destaquen Colonials Delícies, Barajas 20, La Industrial, Premier i Mascarpone, així com UDON, que s'instal·la per primera vegada a Sevilla i Tony Roma’s, que ha triat el Centre Comercial Torre Sevilla per obrir el seu primer local a Andalusia. Starbucks, VIPS, La Tagliatella, Subway, Burger King, Granier i The Good Burger, completaran l'oferta del “Brisolé”.

A més, el Centre Comercial Torre Sevilla acollirà en la seva segona planta el primer centre de fitnes categoria premium de YO10 Sport a la capital andalusa, que disposarà de més de 2.500 metres quadrats d'instal·lacions d'última generació.

L'oferta comercial diferencial i la seva privilegiada ubicació dins el conjunt de la Torre Sevilla, al costat del barri de Triana i a deu minuts caminant del casc històric-monumental, han propiciat que la seva comercialització se situï ja en un 92%. La comercialització dels espais del Centre Comercial Torre Sevilla està a les mans de Knight Frank, consultora immobiliària amb àmplia experiència en el sector retail.

Sobre el Centre Comercial

Dissenyat pel prestigiós arquitecte argentí César Pelli, considerat un dels arquitectes més rellevants del món i adaptat per a ús comercial per l'estudi d'arquitectura Broadway Malyan, el centre comercial està integrat per dos grans edificis que sumen 26.700 metres quadrats de superfície bruta que es pot llogar (SBA) i 43.000 metres quadrats construïts.

El Centre Comercial Torre Sevilla s'erigeix com un nou espai urbà en un entorn natural que uneix la tradició dels carrers sevillans amb la modernitat que emana de la ciutat. Compta amb una oferta comercial diferencial de moda, cultura i gastronomia i el primer centre de fitnes categoria premium del grup YO10, cosa que promourà el creixement de l'activitat econòmica i social de la ciutat de Sevilla i la seva província, sent un espai viu que aglutina diferents usos: l'empresarial i turístic, de la mà de la Torre Sevilla i l'Hotel Eurostars de cinc estrelles; el cultural, amb Caixa Forum Sevilla, el comercial i social del Centre Comercial, i el natural, del Parque de Magallanes.

Formant part de l'oferta comercial del centre urbà de Sevilla, Torre Sevilla, que es presenta com una alternativa als centres comercials tradicionals, és un projecte obert, envoltat de vegetació, sensorialment inspirador, culturalment actiu i assegurança per a les famílies gràcies a la Comissaria de Policia que s'ubica en el mateix espai comercial. La seva singularitat es basa en l'aposta per les compres a l'aire lliure en un entorn natural i protegit que permet que l'activitat d'anar de compres es converteixi en una activitat de valor afegit per als clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES