Nota de premsa

“Dia a Dia”: com beneficiar-se del nou paquet de serveis gratis de CaixaBank

El proper 1 d'octubre entra en vigor una nova proposta comercial de CaixaBank que agruparà els serveis més habituals de banca de particulars en un paquet únic i gratuït per als clients vinculats.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Interior d’Oficina A de CaixaBank

“Dia a Dia” neix amb l'objectiu de fer l'operativa i experiència del client molt més fàcil i senzill. Es tracta d'agrupar els serveis més habituals de banca de particulars (compte, targeta, transferències, rebuts, caixers, banca en línia, etc.) en un mateix paquet “tot inclòs”, de forma il·limitada i sense haver de costejar cada producte de forma individual. A més, per als clients vinculats, aquest paquet és gratuït, tant per al titular com per a les persones amb què comparteixi la titularitat del compte. La quota també és gratuïta si tots els titulars són d'edat inferior a 26 anys i per als clients nous durant un any.

D'aquesta manera, CaixaBank fa un pas endavant en el seu objectiu de fomentar la vinculació amb els seus clients i créixer en persones que la consideren com el seu banc de referència. Amb aquesta nova proposta comercial, CaixaBank vol arribar als 9 milions de clients vinculats. Actualment, l'entitat té 8,1 milions de clients vinculats a Espanya, el 62,7% de la base de clients particulars i supera les 4 milions de nòmines domiciliades, amb una quota de mercat que assoleix el 27,1%.

Amb el nou programa Dia a Dia, l'entitat flexibilitza els requisits per aconseguir una quota gratuïta, atès que les condicions per ser client vinculat són molt senzilles de complir i els diferents avantatges s'estenen a tots els seus dipòsits.

Qui pot tenir gratis el nou paquet de serveis?

La condició principal per considerar a una persona “clienta vinculat” és tenir domiciliada la nòmina (a partir de  600 € al mes o 6.000 € anuals) o la pensió  (amb un mínim de 300 € al mes és suficient).

En cas de no tenir domiciliada ni la nòmina ni la pensió, també es consideren “clients vinculats” aquells que sumen un saldo total superior a 20.000 € en un o diversos productes (fons d'inversió, carteres de fons, carteres gestionades, estructurats, assegurances d'estalvi i plans de pensions individuals).

Els clients vinculats poden disposar del paquet bàsic de serveis totalment gratis si, a més de mantenir-se com a tals, compleixen una d'aquestes dues condicions: 

  • Tenir tres o més rebuts domiciliats al trimestre.
  • Efectuar tres o més compres al trimestre amb una targeta de crèdit de CaixaBank Payments&Consumer.

 Si no poden complir aquests requisits, el client tindrà accés al paquet de serveis amb una quota que varia entre els 15 euros al trimestre (per a clients vinculats, però que no compleixen els requisits de rebuts o compres mínimes) i 60 euros al trimestre (per a clients sense cap tipus de vinculació).

 

Quins serveis inclou?

Amb “Dia a Dia ”, el client vinculat i la seva família tindran de manera gratuïta l'operativa i serveis habituals, a més d'un nombre de dipòsits il·limitats i de targetes de crèdit complint només uns requisits bàsics de vinculació i de titularitat.

En concret, inclou els següents serveis:

  • Manteniment i administració de comptes corrents en euros
  • Totes les transferències SEPA estàndard en euros que s'enviïn o rebin, a tota la UE
  • Emissió i manteniment de targetes de crèdit estàndard i Visa & Pay emeses per CaixaBank Payments&Consumer.
  • Certificats sol·licitats per CaixaBankNow
  • Ús de CaixaBankNow i de tota la xarxa de caixers automàtics de CaixaBank
  • Negociació i compensació de xecs, en euros, domiciliats en una entitat financera a Espanya

Els comptes d'imaginBank, el Compte Social, els comptes HolaBank, el Compte de Pagament Bàsic, entre d'altres, queden excloses del programa Dia a Dia.