Reportatge

Deu anys obrint portes a l’exterior

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

CaixaBank ha celebrat el 2017 la desena edició de les Jornades Portes a l’Exterior. L’objectiu d’aquestes jornades és assessorar els empresaris interessats a potenciar el negoci a escala internacional.

Des del 2008, més de 2.700 empreses han participat en les Jornades Portes a l’Exterior. S’han fet més de 5.200 entrevistes amb els especialistes de CaixaBank en comerç internacional. El banc ha dut aquesta iniciativa a 24 ciutats de totes les comunitats autònomes.

 

D’aquesta manera, els empresaris han pogut aconseguir informació de primera mà i resoldre els dubtes que tenien sobre com fer negocis en aquells països. A més, han obtingut assessorament sobre nous països i mercats als quals podien adreçar les exportacions i sobre com podien orientar millor els projectes internacionals. L’objectiu ha estat acostar el coneixement dels diferents països en què té presència la xarxa internacional de CaixaBank fent-ne protagonista l’equip directiu.

Suport en més de 120 països

Per a M. Cruz Rivera, directora de Comerç Exterior de CaixaBank, “aquestes jornades són una iniciativa excel·lent que ens posiciona com un referent quan una empresa pensa a internacionalitzar-se i van ser una aposta clara de CaixaBank ja fa 10 anys, quan vam percebre que els nostres clients necessitarien assessorament per impulsar els negocis fora de les nostres fronteres”.

D’aquesta manera, el banc proporciona suport en 127 països mitjançant sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines d’Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger.

Aquestes jornades són una iniciativa excel·lent que ens posiciona com un referent quan una empresa pensa a internacionalitzar-se

L’entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que inicien l’activitat exportadora com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. També cal destacar l’aposta per estendre el servei d’assessorament a un nombre més alt de clients repartits per tot el territori estatal per mitjà d’especialistes de comerç exterior on- line. Mitjançant videoconferència, aconsegueixen immediatesa i proximitat amb els nostres empresaris i emprenedors.

Més de 110 centres especialitzats en empreses

CaixaBank Empreses disposa de 116 centres especialitzats des d’on s’atenen més de 81.000 empreses. CaixaBank és l’única entitat financera d’Europa que ha aconseguit la certificació d’AENOR per al seu servei i atenció financera en Banca d’Empreses, Comerç Exterior i Banca Internacional.

CaixaBank Empreses té un equip format per 1.375 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb una reputació sòlida en l’assessorament d’empreses. A més, aquest equip humà disposa de la innovació constant en el servei que ha permès, per exemple, prestar assessorament avançat per videoconferència o posar en marxa nous canals de comunicació entre els clients i els gestors respectius, com el Mur d’Empreses.

 

NOTÍCIES RELACIONADES