Nota de premsa

Corinna Graf és la finalista de la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Corinna Graf, fundadora i directiva de Puerto Portals, David Rico, director d’Empreses de CaixaBank a les Illes Baleares y Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a les Illes Balears

La directiva de Puerto Portals aspira a ser la representant espanyola en els premis IWEC Awards 2017, que es celebraran a la seu de Microsoft a Seattle, el proper mes de novembre.

La finalista ha estat escollida entre altres empresàries balears després de valorar diversos aspectes relacionats amb la seva trajectòria empresarial.

El Premi Dona Empresària és una mostra del suport de CaixaBank a les iniciatives que contribueixen a avançar en la igualtat de gènere.

Corinna Graf, consellera delegada de Puerto Portals, ha estat seleccionada per la Direcció Territorial de les Illes Balears en la fase territorial del Premi Dona Empresària impulsat per CaixaBank. Segons Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a Balears, “Corinna Graf ocupa des de l'any 2013 un dels càrrecs més rellevants en el sector de la indústria nàutica de Balears i del Mediterrani. És consellera delegada de Puerto Portals, un complex nàutic i d'oci que s'ha convertit en un referent dels ports esportius de Balears, i del Mediterrani”. A més, Costa destaca que, sota el lideratge de Graf, Portals s'ha convertit en “en un nou concepte de port esportiu, no només per oferir amarri i serveis a les embarcacions, sinó com un punt de trobada de diferents col·lectius on puguin trobar una variada oferta gastronòmica, oci i espais comercials de luxe”.

Per a Corinna Graf, consellera delegada de Puerto Portals, “ser seleccionada com la finalista territorial d'aquests premis corrobora que qualsevol executiu, home o dona, amb altes responsabilitats de gestió ha de tenir com a prioritat el desenvolupament, la satisfacció, el compromís i, per descomptat, la igualtat d'oportunitats dels membres de la seva organització. Perquè les dones empresàries triomfin necessiten, sobretot, que altres homes i dones confiïn en elles”.

Després de la fase territorial, Graf i la resta de finalistes aspiren al Premi Dona Empresària que vol identificar a les líders del món corporatiu amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. A més, la guanyadora d’aquest premi serà, per primera vegada, la representant espanyola en els IWEC Awards 2017, juntament amb 40 empresàries procedents de 20 països. L’acte de lliurament d’aquests guardons internacionals es celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el proper 14 de novembre, en el marc de la 10ena Conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món que té com a objectiu la creació i distribució de la riquesa en el món empresarial.

CaixaBank, amb la igualtat de gènere i la diversitat

El Premi Dona Empresària és una de les nombroses iniciatives a les què CaixaBank s’ha sumat per avançar en la lluita per la paritat. Un altre exemple és l’adhesió de l’entitat al Women’s Empowerment Principles de l’ONU Dones i del Pacte Mundial de les Nacions Unides, amb la que assumeix el compromís públic d’alinear les seves polítiques per a contribuir a la igualtat de gènere. En la mateixa línia, CaixaBank subscriu l’Acord Voluntari amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per treballar en l’increment de la representativitat de la dona en posicions directives. Tanmateix, l’entitat financera forma part del Charter de la Diversitat, per fomentar la igualtat d’oportunitats i les mesures antidiscriminatòries; i de l’Observatori Generació i Talent, amb l’objectiu de promoure la gestió de la diversitat generacional.

Fidel amb aquest compromís, CaixaBank impulsa activament polítiques i mesures per a contribuir a la igualtat d’oportunitats entre els seus professionals. El desembre de 2016, el 37% de posicions directives de CaixaBank estava ocupat per dones, que representaven el 52,6% de la plantilla. A nivell de la Direcció Territorial de Balears destaca que les dones directives representen un 43,4%, i les dones en plantilla suposen un 56,5%. A més, l’entitat disposa d’un Programa d’Igualtat i Conciliació per fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i professional, i té un Pla d’Igualtat per fomentar i contribuir a la igualtat efectiva entre homes i dones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES