Nota de premsa

Comercia Global Payments inverteix en la "start-up" Shoppiday per donar suport al desenvolupament de serveis innovadors per a comerços

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
D'esquerra a dreta: Juan Luis Rico, Ricardo Ruiz i Víctor Guardiola, fundadors de Shoppiday

• Comercia Global Payments, la joint venture de CaixaBank i Global Payments, és líder en serveis a comerços, amb una quota del 27% en la facturació de TPV i del 32% en “e-commerce”.

• Shoppiday ha creat una aplicació que permet als consumidors guanyar diners amb les seves compres i als comerciants, fidelitzar millor els seus clients.

Comercia Global Payments, la joint venture de CaixaBank i Global Payments, ha adquirit el 28% de la start-up Shoppiday. L'empresa desenvolupa noves tecnologies que poden ajudar els comerços, siguin aquests online o físics, a augmentar les seves vendes.

Shoppiday, creada a Barcelona el 2017 pels emprenedors Juan Luis Rico, Ricardo Ruiz i Víctor Guardiola, ha desenvolupat una aplicació que premia els consumidors retornant-los part dels diners de les seves compres en comerços físics o virtuals, alhora que permet als comerços fidelitzar els seus clients. Es tracta d'un model de negoci conegut internacionalment com cashback i que diverses start-ups han impulsat amb èxit als Estats Units i altres països d'Europa.

A Espanya, Shoppiday és la companyia referent en cashback. Actualment compta amb 750 clients online, entre els quals figuren eBay, Vueling o Booking, entre altres, i més de 900 comerços físics repartits en nou ciutats espanyoles. Des de la seva creació, Shoppiday ha gestionat un volum de transaccions de 2,8 milions.

L'aplicació de Shoppiday funciona de manera molt senzilla. El consumidor ha de descarregar l'app en el seu mòbil, registrar-se com a usuari i associar una targeta al seu perfil. A partir de llavors, cada vegada que realitza una compra pagant amb l'aplicació en un comerç físic o virtual que estigui afiliat a Shoppiday, el client acumula diners en el seu perfil personal. Aquest saldo es pot gastar en noves compres en els establiments indicats per Shoppiday en el moment que vulgui el client o es pot transferir al seu compte bancari de forma gratuïta.

Aposta per la col·laboració amb start-ups tecnològiques

La inversió de Comercia Global Payments a Shoppiday permetrà a la companyia implantar millores tecnològiques, enfortir l’equip per impulsar el creixement i augmentar la inversió per captar nous usuaris i comerços. Així mateix, Comercia Global Payments estudiarà el model, la tecnologia i la metodologia de treball de Shoppiday per impulsar innovacions a la seva propia gamma de productes i serveis per a comerços.

Amb aquesta inversió a Shoppiday, Comercia Global Payments manté la seva aposta per la col·laboració amb start-ups tecnològiques, amb l'objectiu d'oferir serveis de valor afegit i solucions capdavanteres als seus comerços clients i millorar l'experiència de client. L’any 2018, Comercia Global Payments es va aliar amb la fintech Socialpay per innovar conjuntament en solucions de pagament per als nous models de negoci.

Sobre Comercia Global Payments

La missió de Comercia Global Payments és proporcionar el servei de gestió de pagaments de major qualitat del món, a través d'aliances sòlides i d'un fort compromís amb els nostres clients i empleats. Com a societat filial de CaixaBank i Global Payments, Comercia Global Payments comparteix els objectius d'aquestes companyies oferint el millor i més complet servei de gestió de pagaments al major nombre de clients i d'intermediaris per satisfer les seves necessitats amb flexibilitat i alta capacitat d'adaptació.

La innovació, la millora contínua i la superació de les expectatives dels nostres clients estan entre els principals valors de la nostra companyia; eix de referència per a tota l'organització i la clau del nostre model de gestió. Comercia Global Payments, la joint venture de CaixaBank i Global Payments, és líder en serveis a comerços, amb una quota del 27% en la facturació de TPV i del 32% en e-commerce.

CaixaBank, un referent en innovació en el sector financer

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. La tecnologia i la digitalització donen suport al model de negoci de l'entitat, que continua reforçant el seu lideratge en banca digital amb la major base de clients digitals a Espanya: 6 milions (el 57,3% són clients particulars a Espanya) dels quals 5,2 milions són també clients en banca mòbil. L'entitat ostenta les majors quotes d'absorció del seu mercat en el món, segons Comscore. Així mateix, CaixaBank té una quota de mercat per facturació de targetes del 23,3%.

Gràcies a la seva estratègia de suport a la innovació, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus serveis digitals i la seva aposta per la transformació digital. El 2018, l'entitat ha estat reconeguda com a “Millor Banc Digital d'Europa Occidental” per les publicacions especialitzades Euromoney i Global Finance. Així mateix, l'aplicació de banca mòbil ha rebut el reconeixement del Bank Administration Institute (BAI) i de la revista britànica The Banker, que l'ha triat com el millor projecte tecnològic 2018 en la categoria ‘mobile’.

 

NOTÍCIES RELACIONADES